Onhan se ikävää yhteiskuntakehitystä että ne joutuu aina vaan eniten joustamaan joilla siihen kyky vähenee koko ajan

Onhan se ikävää yhteiskuntakehitystä että ne joutuu aina vaan eniten joustamaan joilla siihen kyky vähenee koko ajan

Kun sen sijaan hyvinvoivien etuihin koskeminen on kielletty tabu.

Ja taloustabunsa päällä mukavasti istuvat hyvinvoivat ekonomistit keskustelevat julkisuudessa asiasta – ikäänkuin heillä olisi ensikäden tietoa pahoinvoinnista.

Ja taas on hyvinvointi päivitetty julkisuudessa parempaan kuntoon – tosin ekonomistit kuittaa Ylen palkkion – eikä tee sen jälkeen hyvinvoinnin parantamiseksi mitään. Onhan he jo julkisuuspäivittäneet hyvinvoinnin pahoinvointitilastotietoisina parempaan kuntoon. Ja valtakunnassa kaikki hyvin.

Ei sitten kenellekään tullut mieleen asettaa tuotteille ja palveluille prosentuaalisen nousun hintakattoa. No ei toki – eihän ahneutta saa rajoittaa. Sehän on markkinatalouden ydin – eikä se että hyvinvointi on edes kohtuullisesti tasattu.

 

Ja tunnettuahan on – että kriisi kuin kriisi – niin sehän on nykymarkkinataloudessa vain tilaisuus vieläkin enemmän repäistä aggressiivisesti eroa varakkaiden ja köyhien välille – eikä tasata sitä. Sehän nähtiin heti sähkömarkkinoilla.

https://yle.fi/a/74-20019132

eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu