Onhan tämä riskinottoa – mutta mikä sen saavutettu etu on, vähempi vaivako ihmisille

Onhan tämä riskinottoa – mutta mikä sen saavutettu etu on, vähempi vaivako ihmisille

Vai vaikuttaako ratkaisuihin emotionaalinen paine päästä normaaliin – eduskunnan pitäisi osata sekä tunnistaa sekä saavutetut edut että emotionaaliset motiivipaineet.

On aika huolestuttavaa koronan pussiin pelaamista jos motiivina on vain koronarajoituksista eroon pääseminen – sillä kun ei päästä eroon koronasta vaan päinvastoin.

Jos siellä on vaan musta tuntuu etukäsityksiä ja motiiveita.

Niin se saattaa johtaa vain ihmisillä  siihen että ”musta tuntuu että minulla on korona”.

Lisäksi mainitaan että malli voi reagoida muuttuneeseen tilanteeseen. Miten.

Lisäksi – mihin muuttuneeseen tilanteeseen – siihenkö että viruksia on päässyt läpi kun ei ole mitään kontrollia vai siihenkö että lähtömaassa on tilanne pahentunut.

Koska pääsee näin monta kysymystä esittämään niin herää kysymys – onko siellä ollut päätettäessä riittävästi harkinta mukana eikä tiedetä kaikessa mistä seurauksista ja mistä motiiveista on päätetty.

Ja onko informointi kansalle avointa vai eikö noita kysymiäni asioita ole informoitavissakaan jos niistä ei käsitystäkään ole.

Onko tämä rajakontrolli siis huitaistu asia vai harkittu – tärkeä kysymys – jos halutaan pitää Suomi hyvällä nykytasollaan.

Vai onko lausumaton päätös ettei siitä enää haluta pitää kiinni.

Pitääkö siis itseään koronalta varjelevien alkaa pitää etäisyyttä palveluista kuten turvautumalla nettiostoksiin – joka on kaupoille ja palveluille ikävä seuraus – sen takia kun eduskunta päästää rajoilta läpi viruksia.

Puoluepoliittisesti olisi nyt tärkeä tietää mitä näkökulmia valiokunnan jäsenet asiaan esittivät että päästään arvioimaan puolueiden valiokuntapätevyyttä itse teossa.

https://yle.fi/uutiset/3-12004221

+1
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu