Onko aivan varma ettei ruokiin tai juomiin ole lisätty syöpää aiheuttavia aineita 20 vuotta sitten
Onko aivan varma ettei ruokiin tai juomiin ole lisätty syöpää aiheuttavia aineita 20 vuotta sitten
En laisinkaan pidä ajatuksesta että vika on lähtökohtaisesti ruuan kuluttajien valinnoissa – eikä tuottajien ainesvalinnoissa.
Sellaista asenteellista lähestymistapaa voi pitää epäeettisenä manipulaatiotaloutena – että vika siellä missä oire ilmenee – eikä koskaan siellä jossa syy tuotetaan.
Jos 20 vuoden ajan on syöty tai juotu suolistosyöpää aiheuttavaa ainesta niin on suoranaista tyhmyyttä häärätä ihmisten ruokavalion ympärillä.
” Suolistosyöpien esiintyvyys on yli kaksinkertaistunut Suomessa 20 vuodessa. Nyt sitä todetaan vuosittain noin 3500 ja joka vuosi määrä on ollut edellistä suurempi. Vaikka ruokavalioihin on monin paikoin kiinnitetty huomiota, suomalaiset syövät yhä liikaa lihaa, sanoo asiantuntija.
– Kansan ruokailutottumukset vuosikymmenten saatossa ovat vääristyneet. Kasviksia enemmän, kuitupitoisempaa ruokaa enemmän, niin niiden tiedetään vähentävän uusien syöpätapausten ilmaantumista suoliston alueelle, ohjeistaa ylilääkäri.”
No on aivan varmaa että on lisätty ja lisätään vielä tänä päivänäkin.
Lue vaikka kirja. Who poisoned your bacon sandwich.
Ruokien ja juomien lisäksi on myrkytetty myös aurinkovoiteita. Aine jota lisättiin aurinkovoiteisiin, on nykyään kielletty syöpävaarallisena. Että sellaista parempaa uv-suojaa.
Syövät ovat yleistyneet laajalla rintamalla. Sopii miettiä mistä kaikesta se johtuu. Voi johtua myös siitä mitä pistetään, ruoan, juoman ja voiteiden lisäksi.
Ilmoita asiaton viesti
No ei sitä pidä älyttömiin yleistää että kaikki aiheuttaa syöpää. Kyse oli tarkentaa tuo 20 vuotta suolistosyövän yleistymisaika kysymykseen mitä ruualle ja juomalle 20 v sitten tapahtui – se on hedelmällinen kysymys. Yleistysvimman laukaiseminen ei ole hedelmällinen
Ilmoita asiaton viesti
Joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään, jokainen ajatteleva ihminen ymmärtää, että tilanteelle on oltava jokin yhteinen tekijä. Samoin kuin ykkösluokan diabetes Suomesa ja Ruotsissa esiintyvyys lähes satakertainen verrattuna esimimerkiksi luovutettuun Karjalaan.
Molemmat sairaudet suomen syöpää tai diabetistä aiheuttaa yhteinen tekijä, mutta eri tekijät ei sama. Tutkin omaehtoisesti kymmenen vuoden ajan maamme syöpäsairauksien yhteistä tekijää ja aloitin tutkimuksen, aiheesta mille yhteiselle tekijälle kansalaisemme altistuvat Hangosta-Ivaloon, silloin oli n.330 kuntaa, kun aloitin, löysin yhteisen tekijän se ei ole Saarioisten maksalaatikko, joka oli myös mukana tutkimuksessani.
Vastauksen löysin n. 90% varmuudella. Esittelin tulokset asiantuntioille: ”emme voi julkaista aiheuttaa paniikin” siksi minäkään en voi julkaista, tieto on valtaa. Jokainen voi tehdä vastaavan tutkimuksen etsimällä yhteistä tekijää mille altistumme kansalaisina maassamme Saarioisten maksalaatikko kannattaa jättää pois vaikka kemikaaleja sisältääkin, kysymyksessä ei ole tupakka eikä viinakaan, mutta joka kolmas sairastuu.
Ilmoita asiaton viesti
Joku juomaveden toimenpide
Ilmoita asiaton viesti
Tutkimuksessani oli myös ”hanavesi”, jota ”valmistettiin” kaikissa silloisissa kunnissa lähes yhdenmukaisesti. Helsingin vedessä on tai oli tuolloin yhdeksäätoistä eri kemikaalia. Klooria ja ammoniakkia ym. ym.
Kloori oli samaa kuin uimahallien vedessä sekä paperitehtaissa valkaisuun käytetty kloori. Vedessä käytetyt kemikaalit olivat stabiileja, kun esim. maksalaatikko vaihteli raaka-aineiden suhteen eri tuottajien ja tuotantojen mukaan.
Suomi kuuluu niihin kahden käden sormin oleviin maihin, joissa kraanavettä [kylmää] saa vielä juoda.
Helsingissä on vesijohtoverkoston pituus lähes kaksisataa tuhatta kilometriä. Rennie ym. ovat lähes leipää tänä aikana.
Meksikon pääkaupungissa ihmisten tuloista 10% kuluu veden ostoon. Vesi voisi olla syy, en ole pätevä antamaan vastausta, mutta en voi olla myöskään kiistämässä veden osallisuutta omaan olettamukseesi juomavedestä.
Ilmoita asiaton viesti