Onko ihmisten välittämisen refleksiivisyys hävinnyt ainakin julkisuudesta ja julkisella paikalla käytöksestä kokonaan

Onko ihmisten välittämisen refleksiivisyys hävinnyt ainakin julkisuudesta ja julkisella paikalla käytöksestä kokonaan

Aika ajoin tulee ilmi tapauksia missä ihmiset jonossa kulkevat ohi ilmiselvässä hädässä olevan ihmisen tekemättä mitään – siis täydelliäepärefleksiivisyyttä. Minusta sakoilla rangaistavaa heitteillejättöä – joka olisi helppoa kun todistusaineistoa on yllin kyllin valvontakameroissa.

Itse olen nähnyt maaseutupaikkakunnalla epärefleksiivisen töllistelylauman ihmisiä katselemassa ojaan ajanutta autoa tekemättä mitään kun nainen lapsia kyydissään yritti saada autoa muka starttaamalla ojasta ylös. Yli kymmenen ihmistä töllistelemässä sitä.

Onhan toki julkisuudelta pääosin piilossa olevia välittämisrefleksiivisiä ihmisiä ja instituutioita.

Mutta kysyä pitää onko edellä kuvattu epärefleksiivisyys niin mitääntekemättömyyden mutta myös tollotöllistelyn muodossa levinnyt myös someen – suorastaan vallaten sen. Ja jopa mediaan ja toimittajiin jotka juttu toisensa perää todistelee – vähän lapsellisella onpa mälsää tyylillä – miten mikään muutosajatus ei ole hyvä – ikään kuin kaikki poliittinen ja kaikki uudistukset olisivat vihattavia. Erityisenä median typeryytenä mainiten niiden Marin-älämölöt.

Oma lukunsa on sitten some kaiken vastustamisen leegiot – jotka katsoo jotenkin miehisen rohkeuden osoitukseksi – kun mitä typerimmin ja tyhmimmin argumentein heitetään mitä tahansa asenteellista. Oikei  taitavat olla ylpeitä siitä. Tyhmyydestä…anna mun…..

Oikein käy miettimään että onko nämä julkisen argumentoinnin nollakohdat ihmisiä jotka ovat joko – katkeria että eivät menestyneet – tai jonka unelmat murskattiin – tai jotka menestyivät.

Jotka siis kaikki käy syyksi vastustaa kaikkea.

Joka se sinänsä on jo välittämisepärefleksiivistä – sillä lähes jokainen uudistus koskee yleensä sitä että yritetään auttaa ihmisiä ongelmissa poliittisen prosessin kautta – josta syystä kaiken vastustajat ovat määritelmänomaisesti välittämisepärefleksiivisiä – sillä tavoin  että he työntävät yleensä pelkin asenteellisin vähättelyin ihmisten ongelmat olemattomiin – edes aidosti yrittämättä ymmärtää syvemmin mistä ihmisten ongelmissa on kysymys. Joten heistä on poliittisessa keskustelussa nollahyöty – he ovat pelkkä somehäly.

Somen julkisesti sairas roskasakki sen sijaan on sitten se joka usein suorastaan ivallisesti hyppelee ihmisten ongelmien päällä. Tosi sick alikehittynyt porukka.

Ja ihan yleisenä johtopäätöksenä on sakko sanoa epäsensitiivinen välittämis epärefkleksiivisyys on vallannut somen. Oikeasti enemmistöksi saakka.

Siksi näitä kaiken vastustaja ivallisia leegioita pitää piestä verbaalisesti netissä koko ajan.

Ihmettelen vaan miksi vallassa olevat poliitikot eivät käytä kykyjään piestäkseen verbaalisesti kaiken vastustaja -porukoita.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu