Onko ministeri Essayah (krist) harkinnut 200 jääkarhun kaatokiintiötä, strutsin, kolibrin ja riikinkukon metsästyskiintiötä

Onko ministeri Essayah (krist) harkinnut 200 jääkarhun kaatokiintiötä, strutsin, kolibrin ja riikinkukon metsästyskiintiötä sinihain kalastuskiintiötä.

Ja 15 sääsken, 30 mäkäräisen, 6 paarman ja 50 polttiaisen tappokiintiötä ylä-Lappiin.

20 sääsken tappokiintiöitä parvekkeille ja 60 terasseille.

Yöllä saa tappaa vain sytytettyään valot 6 sääskeä mutta ei niitä joilla peräpää pullottaa ilmeisesti verta – sillä seinään tapettuna se jättää jäljen joka saattaa herättää kylässäkävijöissä murhaepäilyitä vaikka ei ole varmaa onko kyseessä kiivastuksissa tehty ”saatanan inisijä” tappo vaiko oikein murha jossa suunnitelmallisuutta osoittaa lehden kääriminen rullalle. Jos ei lehtiä ole niin tablettia ei saa hesarin korvikkeena kääriä rullalle eikä läpsäyttää sääskeä läppärin väliin sillä se on teknologian väärinkäyttöä.

Kiintiö-Essayah saisi lisää meriittiä kaikkien aikojen kiintiöministerinä sillä että säätäisi kesäksi kesäkuusta syyskuuhun lämpömittareihin pakolliset ala- ja yläarvot 23°C ja 28°C. Jolloin Suomessa olisi joka kesä joka päivä joka paikassa ihanne kesäsää. Se toisi runsaasti matkailua.

Lisäksi Kiintiö-Essayah voisi myös säätää keski-iän 75 niin ihmiset eläisivät vanhemmiksi ja kruununa Kiintiö-Essayahin uralle voisi sopiva olla syntyvyyden säätäminen vakioksi tarpeeksi korkealle niin saadaan syntyvyys ja huoltosuhde kerralla kuntoon.

Essayahille pitäisi perustaa Orpon hallitukseen haave- ja unelmaministerin pesti – kehittämään itsensä toteuttavia profetioita.

Saisikohan Kiintiö-Essayah siitä profeetan arvonimen. Joka olisi kristillisessä liitossa arvonimenä kuin arkkiatri lääketieteessä. Mutta kun arkkiatreja voi olla vain yksi niin yhdestä profeetta arvonimestä saattaisi syntyä kristillisissä blondin ja brunetten tukkapöllykisa.

eerojuhani vaarala

Akuutti kysymys kuuluu - onko Kiina sytyttämässä Venäjän propagandaopeilla Eurooppaan ja Aasiaan maailmansotaa

***

Pitäisikö Euroopan reunavaltioiden ampua Mainilan laukaukset - että päästään tositoimiin Venäjän nujertamiseksi.

https://yle.fi/a/74-20098829
***
Itsekkyyden etiikka - että paras on kun kaikki ajattelevat vain omaa etuaan - on ajautumassa maailmassa täydelliseen konkurssiin.

Sillä edes realiteetit ei kestä sitä saati sitten etiikka.
***
Tavallisten ihmisten tavallinen arki tuhoaa kaikista eniten ja kaikista varmimmin luontoa ja ihmiskunnan tulevaisuutta - kun he eivät osaa käyttäytyä luontoa kohtaan.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/7a265f25-3486-4141-aaba-2703cf46d42c

***

Lyhyt kertaus kehittämästäni eettis-realismin aatteesta ja muista ajattelutavoistani.

EETTIS-REALISMI

Eettis-realismin perusta on kaksi lausetta

1. Mitä enemmän asiassa on sekä realismia että etiikkaa - siis molempia - sitä parempi asia on ratkaisuna

2. Etiikan määritelmä - jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari mukaan lukien eläimet ja kasvit - muita, itseä, luonnon ja ihmisten monimuotoisuutta vahingoittamatta ja luontoa perusteettomasti vahingoittamatta.

Arvojani ovat - hyvyys, kauneus, oikeus, totuus ja kohtuus.

Ihmiskunnan pitää kasvattaa aineettomien arvojen osuutta sekä yhteiskunnassa että taloudessa - sillä aineettomat arvot ravitsevat ihmistä henkisesti ja sivistävät ihmistä - ja sen lisäksi aineettomat arvot kuluttavat ympäristöä ja luontoa minimaalisesti verrattuna materialistiseen kulutukseen. Siksi aineettomat arvot pelastavat luonnon ja ihmiskunnan - ei materialistiset arvot.

Aineettomista arvoista tärkeimpiä ovat - hoiva ja huolenpito, sosiaalisuus, kulttuuri, itsensä kehittäminen ja luontosuhde.

Ihmiskunnan pitää minusta opetella seuraavia asioita

- poikkileikkausajattelusta katteettomine yleistyksineen dynaamiseen aikajana-ajatteluun jossa poikkileikkaustieto on sen hetken kuvaus aikajanasta kun poikkileikkaus tehdään

- on opeteltava ajattelemaan asioita dynaamisina arvoketjuina

- on opeteltava kaikki asiat dynamiikkoina - niin että sekin on dynamiikkaa, pysähtynyttä dynamiikkaa, kun mikään ei liiku ja mitään ei tapahdu. Dynamiikkaa siis tarvitaan asioiden kehittämiseen ja muuttamiseen.

- ihmisen on hyvä olla kun ruuasta saatu energia virtaa sekä aivosolujen läpi merkitystä antavalla tavalla - niin että ihminen kokee elävänsä joka solullaan - lisäksi hyvä olo syntyy siitä kun ihminen on toisaalta monissa tavoitteellisissa prosesseissa - kuten toisista huolehtimassa, sosiaalisissa vuorovaikutuksissa, itseään kehittämässä kulttuurin teon ja nauttimisen prosesseissa mutta toisaalta olla pyrkimättä mihinkään vaan olla hyvässä luontosuhteessa luonnon kanssa läsnäollen. Pitää opetella ja antaa aikaa välillä itselleen - että minä olen tässä ja luonto on tuossa ja olemme läsnä toisillemme ja meillä molemmilla on hyvä olla.

Siinä tiivistelmä monista tärkeimmistä asioista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu