Onko Saksan kyky asettua globaaliin solidaarisuuteen yli sen omien pääomien pyyteiden asetettava kyseenalaiseksi

Onko Saksan kyky asettua globaaliin solidaarisuuteen yli sen omien pääomien pyyteiden asetettava kyseenalaiseksi

Ja sitä myöten – kuten usein on yleisestikin maailmassa – sen kyky myös ajatella strategisesti ja dynaamisesti yli kullan kiillon himon omissa silmissään.

Saksa estää – sillä ettei heti katkaise öljy- ja kaasun tuontia – ratkaisevasti Ukrainan kriisin tärkeintä ja pikaisinta tavoitetta.

Sitä että Putinin hallinto kaatuu nopeasti – ja Venäjä pakotetaan muuttumaan. Putinin hallinnon kaltainen Venäjä ei kuulu nykyaikaan – oli sen demokraattinen kannatus mikä tahansa.

Putinin hallinto on kaadettava ja Venäjä pakotettava muutokseen – vaikka silläkin että Kiinalle lyödään kaikki pakotteet myös että se kääntyy Putinia vastaan.

Onko Saksaakin vastaan asetettava rajut pakotteet siitä ettei se ymmärrä siviilisaation etiikan tämän hetken pahimman kriisin vaatimuksia.

Saksa teki sinänsä ymmärrettävän virheen että ajoi alas ydinvoiman, nojautui Venäjän kaasuun luottaen Venäjään mutta törkeästi säilytti maailman pahimmin hiilipäästöjä syytävät hiilivoimalansa – Saksan pääomien ympäristösyntitaakkana ollen sekin että Euroopan johtavana maana sen autoteollisuus meni peukaloimaan kuin idiootit autojen hiilidioksidipäästöjä.

Saksassa ollaan niin typerällä tavalla kullan kiillon silmissä sokeuttamia – että se haittaa ääliömäisellä tavalla kykyä näinkään vähäiseen strategiseen dynaamiseen ajatteluun.

Ja nyt tämä on pakko huutaa isoin kirjaimin.

KAASUN TUONTI VENÄJÄLTÄ VOIDAAN AVATA SAMANTIEN UUDESTAAN

1. KUN PUTININ HALLINTO ON KAADETTU JA

2. KUN VENÄJÄ ON PAKOTETTU MUUTOKSEN TIELLE SIITÄ ÄÄLIÖMÄISESTÄ TÄYSIN NYKYSIVILISAATIOON SOPIMATTOMASTA EPÄEETTISESTÄ ROOLISTA JOHON SE ON KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTI PUTININ JOHDOLLA RYHTYNYT.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu