Onko Venäjä – ja kenties Eurooppakin – unohtanut että Suomi pelasti mahdollisesti Euroopan ja maailman Hitleriltä

Onko Venäjä – ja kenties Eurooppakin – unohtanut että Suomi pelasti mahdollisesti Euroopan ja maailman Hitleriltä

Kun nyt Putinin porukka harrastaa lapsellista kiusantekoaan Suomea kohtaan – niin Venäjää on syytä muistuttaa näistä historian tosiasioista – jotka ovat nykyhetkessä saaneet voimakkaan lisäpainoarvon – sekä Natosta että voimakkaasta yhteistyöstä niin Yhdysvaltojen, Britannian kuin Pohjoismaidenkin kanssa.

Suomi oli sodassa Neuvostoliittoa vastaan voittamaton – voitimme taistelun toisensa jälkeen – niin miehistön kuin sotamateriaalisesta alivoimasta huolimatta. Ja olimme niin taitavia että otimme jatkuvilla voitoillamme tarvittavia tykkejä jne sotasaaliina venäläisiltä.

Olimme hyvin lähellä Leningradia – ja mitä olisi tapahtunut jos Suomen voittamaton armeija ja Mannerheim olisi päättänyt että me hyökkäämme Saksan rinnalla Leningradiin. Joka oli kaiketi vain noin sadan kilometrin päässä. Mikä matka se olisi Suomen voitokkaalle armeijalle enää edetä jos olisimme halunneet.

Se olisi johtanut valtavaan neuvostojoukkojen lisäsitoutumiseen muualta Leningradin puolustamiseen joka olisi todennäköisesti murtunut etelän ja pohjoisen sotavoimien pihdeissä.

Samalla se olisi antanut pontta Hitlerille edetä kenties voittoisasti sodan voittoon saakka kun neuvostoarmeijaa olisi pitänyt sitoa Leningradiin. Joka olisi saattanut johtaa Hitlerin voittoon.

Suomi ja Mannerheim siis mahdollisesti pelasti niin Leningradin kuin Euroopankin Hitleriltä – kun ei lähtenyt Leningradin valloitukseen.

Ei riitä ettei Putin roskasakkeineen kunnioita Leningradin piirityksessä kuolleiden venäläisten muistoa harrastellessaan pikkupoikien kiusantekoa Suomea kohtaan.

Vaan nuo paskiaiset sanoo vielä että oli virhe että Lenin edesauttoi Suomen itsenäistymistä – sillä jos Suomi ei olisi ollut itsenäinen – ja ymmärtänyt sodassa omaa etuaan että Leningradin valloitukseen emme lähde – ja ollut samalla myös eettinen – että Hitlerin valloituksia emme tue – niin Neuvostoliiton ja Leningradin tukena ei olisi ollut sitä Suomen armeijan voittamatonta tulppaa – joka käytännössä esti Hitlerin pyrkimykset vallata Leningrad ja jossa olisi onnistunutkin jos Suomi olisi siihen osallistunut.

Suomi siis käytännössä esti Hitlerin hyökkäyksen pohjoisesta Leningradiin – onko Kremlin pölkkypäillä koskaan tullut tämä edes mieleen.

Ja nyt Suomi saattaa olla siinä tilanteessa – että sen vahvan armeijan on syytä ryhtyä kaatamaan muun lännen kanssa nykyhetken Hitler – tuo eettisesti alikehittyneiden paskiaisten joukko jota Putinin hallinnoksi kutsutaan – joka on kuin kaikki maailman pahuus ja rikollisuus ja kierous olisi kertynyt samaan siivilään.

Mukaan lukien se että tuo roskajoukko ei kunnioita edes Leningradin piirityksen valtavan nälkään ja kylmään kuolleiden uhrimäärän muistoa.

Eli senkin Putinin roskajoukko duuma mukaanlukien häpäisee.

eerojuhani vaarala

Ajatus että annettaisiin Putinin voittaa on samaa barbaarista tasoa kuin että yliopistot ja korkeakoulut luopuisivat tieteen periaatteista.

Ollaksesi varmasti ajantasalla miten ajattelen ja mitä kirjoitan - kannattaa sinun seurata blogiani

http://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Hyvät neuvot tulevat kaikkein kalleimmiksi – silloin kun niitä ei ymmärretä kysyä. Kyllä minä konsulttina olen käytettävissä – tietty maksua vastaan – jos asiat jumittaa.

Aforismi. Jaettaessa hyvä lisääntyy - pelkästään vastaanotettaessa se ehtyy.

Aatteeni on kehittämäni eettis-realismi - se näkyy kirjoituksissani - tartun asioihin suoraan ja eettisesti.

Aforismi - meidän pitää rakastaa ja kehittää julkista sektoria - eikä vihata ja tuhota sitä

Talouden painopiste pitää siirtää teknologian kasvupakosta - aineettomien arvojen laajoihin kasvumahdollisuuksiin

Pitää vain myöntää että muukin on työtä kuin teknologia ja materialismi.

Talous on siis viritetty väärille arvoille joita ihmiset yhä vähemmän haluaa - ja mitataan väärillä mittareilla jotka ei juurikaan noteeraa aineettomia arvoja.

Ja ihmisten syvin ja korkein arvopohja on aineettomissa arvoissa - on aina ollut ja on aina oleva.

Talous, teknologia ja materialismi - on siis eksyksissä itseensä - ja eksyttänyt sinne poliitikotkin - ja pankit.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu