Lainaten opposition lausetta – pitää käyttää ensin muut keinot ennenkuin viedään rokote niiltä joille se on luvattu.

Onko yksilö ylilääkärille joukkokäsite – Rokoteasiassa on alkanut niiden puutteessa poliittinen musta pörssi.

”” Tartuntatautien ylilääkäri Asko Järvinen sanoi tänään Ylen Ykkösaamussa kantansa rokotusjärjestykseen, jos rokotteita saadaan odotettu määrä.

– Ikäryhmittäin alaspäin painottaen niitä alueita, joilla tautia on enemmän. Silloin rokotteen hyöty yhteiskunnalle ja yksilölle on kaikista suurin, sanoo Järvinen Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiristä HUSista. ””

Erikoista panna joukko yksilön edelle ja perustella sitä yksilön edulla. Onko siis yksilö joukossa arvokkaampi kuin yksilö sinänsä ja erityisesti joukossa joka sijaitsee Uudellamaalla.
Ja mikä on se etu yksilölle jolta viedään rokote rajoituskuuliaisilla alueilla kuukausien päähän ja hän sairastuu. Millä logiikalla Järvinen tämmöisen selittää.
Ja kun se erityisen sairastuva joukko on maahanmuuttajat jonka taustalla on ahtaat asumisolot ja voimakas perhe ja sukukulttuuri. Niin rokotetaanko tässä asumisoloja, maahanmuuttajien kulttuurieroja – ja tietysti sitä etteivät pääkaupunkiseudun viranomaiset tehneet tarpeeksi noille oloille – mukaanlukien pandemiavaarallisille kulttuurieroille. Jossa viranomaiset vievät vastuun maahanmuuttajikta vaikka he taatusti tiesivät kulttuurikäyttäytymisensä pandemiavaarallisuuden.
Eikä tehty Uudenmaan viranomaisten toimesta monelle muullekaan asialle joilla virusta olisi torjuttu vaan sitä päinvastoin ruokittiin puhkomalla rajoituksiin reikiä. Ja nyt rokote tuikataan juuri siihen reikään joka rajoituksiin puhkottiin. Plus ettei pääkaupunkiseudun viranomaiset vieneet säilöön heti alkuunsa viruspiittaamattomia. Edes keppiesimerkkinä – eikä tee sitä vieläkään. Uudellamaalla uhkaavat viranomaiset porkkanalla ja kesemmällä jäätelötuutilla – jos et tee kuten pyydetään saat tuutin.
Niinpä rokotuksen kohde on itseasiassa viranomaisten kyvyttömyys joka sekin on kelvoton ratkaisu siihen ongelmaan.
Pääkaupunkiseutu ei korkeasta koulutuksestaan huolimatta ole missään asiassa ratkaisu vaan takuuvarma ongelma.
Rokoteasiassa on alkanut niiden puutteessa poliittinen musta pörssi.
Saa nähdä puhaltaako Marinin hallitus pelin poikki.
+2
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu