Osaavan ja voimakkaan jalkaväen merkitys kannettavilla käsiaseilla varustettuna korostuu entisestään

Eikö lännellä ole aihetta luoda erittäin osaava ja voimakas jalkaväkiarmeija – jonka teknologiariippuvuus on pääsääntöisesti käsiaseet, kannettavat ohjukset, droonit ja ajoneuvot

https://yle.fi/a/74-20060257

Tilannetta varten että Venäjä on tuhonnut tietoteknologian toimintamahdollisuudet. Jolloin lännen jalkaväkivoittoinen armeija tuhoaa Venäjän sotavoimat ja hallinnon.

Jälleen tullaan siihen että osaava, ulkoisesti teknologiariippumattomalla jalkaväkiarmeijalla varustettu länsi on ylivoimainen Venäjän lihamyllyarmeijaa vastaan. Jonka suurin puute ja tappion tae on se millaiseksi Venäjän vittumainen yhteiskunta on kasvattanut – sellainen armeija minkälainen yhteiskunta.

Tämä näkyy mm siinä että Ukrainan erikoisjoukot tuhoaa Venäjän kohteita mistä vaan.

Jossa näkyy myös se – että vaikka on kuinka hienoja teknologioita – niin kun se on jalkaväkisaavutettavissa – niin taitava innovatiivinen jalkaväkihän tuhoaa sen.

Seuraavaksi jäämmekin seuraamaan – miten Ukraina kehittää ”avaruusjoukot” jotka tuhoaa Venäjän avaruusteknologian – niin avaruudessa kuin maanpäälläkin. Kyllä he löytää ne – missä ne sijaitsevat – seuraavaksi kuuluukin bum.

Vaviskaa Putinin hallinto – Ukrainan erikoisjoukot tulevat…….” Painu vittuun Venäjän sotalaiva”.

eerojuhani vaarala

Ajatus että annettaisiin Putinin voittaa on samaa barbaarista tasoa kuin että yliopistot ja korkeakoulut luopuisivat tieteen periaatteista.

Ollaksesi varmasti ajantasalla miten ajattelen ja mitä kirjoitan - kannattaa sinun seurata blogiani

http://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Hyvät neuvot tulevat kaikkein kalleimmiksi – silloin kun niitä ei ymmärretä kysyä. Kyllä minä konsulttina olen käytettävissä – tietty maksua vastaan – jos asiat jumittaa.

Aforismi. Jaettaessa hyvä lisääntyy - pelkästään vastaanotettaessa se ehtyy.

Aatteeni on kehittämäni eettis-realismi - se näkyy kirjoituksissani - tartun asioihin suoraan ja eettisesti.

Aforismi - meidän pitää rakastaa ja kehittää julkista sektoria - eikä vihata ja tuhota sitä

Mielipide kannattaa aina ilmaista näistä syistä

1. Jos se tuo uuden syventävän, laajentavan, tarkentavan näkökulman asiaan

2. Jos se asettaa perustellusti vastakkainasettelun tai kritiikin erityisesti asenne- ja ennakkoluulolähtöisiin näkemyksiin

3. Jos se edistää ihmisten etiikka- ja realiteettitajua

4. Jos se stimuloi ihmisiä ajattelemaan

5. Jos se osoittaa ajatteluvirheitä

6. Jos se edesauttaa ihmisiä ymmärtämään että - asiat on paitsi dynaamisia jatkumoita eikä staattisia poikkileikkauksia - mutta myös eri tahojen muodostamia arvoketjuja

7. Jos se edesauttaa ihmiset saamaan kiinni ajatuksesta että asiat on aina prosessiluontoisia - myös silloin kun niissä ei näy mitään prosessintapaistakaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu