Paavo Nevalainen – Onko sinun kristilliseettinen ylpeytesi muiden ihmisten terveyden uhraamisen arvoinen.

paavonevalainen
Paavo Nevalainen #3539421 18.11.2021 10:35

Uusi kommenttiTiedehän tietääkin joitain juttuja, esim. Gibraltarin tilanne:
-jo useita kuukausia 99 % :n rokotusaste
-räjähdysmäinen kasvu tartunnoissa, jopa Hänen Majesteettinsa (HM) on huolissaan: https://www.gibraltar.gov.gi/press-releases/rise-in-active-covid-19-cases-public-urged-to-be-cautious-and-reduce-mixing-8452021-7433Ehkä pieni Suomikin pääsee tuohon tilanteeseen vähitellen. Tarvitaan:
-painostuskeinoja (a la Itävalta)
-pakkorokotuksia tai
-gulaggeja rokottamattomille (toiveikas katseeni kohdistuu yhä vieläkin Kainuun tyhjillään oleviin kerrostaloihin)
-ja sitten: tauti vaan vyöryy ja karanteeni vaan jatkuu valtaväestössä!

0
 • eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3539452 Kirjoittaja 18.11.2021 11:22 Muokkaa

  Uusi kommenttiVastaus kommenttiin: #3539421Paavo Nevalainen – Onko sinun kristilliseettinen ylpeytesi muiden ihmisten terveyden uhraamisen arvoinen.

  Tieteen tiedon kertyminen perustuu lauseeseen ” emme vielä tiedä”.

  Paavo Nevalaisen ”tieteen” 🤣🤣🤣🤣🤣 tietämättömyys ja se kasvu perustuu siihen että tiede ei tiedä ja Paavo Nevalaisen löytää sitä tietämättömyyttä – luullen ettei tiede niitä tietämättömyyksiään tiedä – tottakai se tietää. Sehän on selvä että tiede seuraa kaikkea.

  Fakta on – kukaan ei tiedä koronasta kaikkea, toinen fakta on että varmin tapa väistää korona on väistää kontakteja – kolmas fakta on että rokotukset poistaa vakavan sairastumisen riskiä. Mutta – kukaan ei tiedä koronasta kaikkea.

  Paitsi Paavo Nevalainen – koronan kohtaamisen rohkea sankari joka uskaltaa kohdata koronan – varsinainen koronamiinakentän miinanpolkija – jonkalaisen sodassa komentajana voisin hyvin laittaa miinoja polkemaan kuin noin haluaa.

  Paavo Nevalaisen tiedettäkin häikäisevämmin suurempi tiedon varmuus koronasta perustuu siihen halpaan kikkaan että hän tieteen tietämättömyyksiä paljastaessaan tulee yhä varmemmaksi tiedostaan että tietää koronan. Kun tusiasiassa peittää ymmärtämättömyyttään sillä että löytää tietämisen puutteita. Jolloin hän on pelkkä tieteen moralisti.

  Nevalaisen ”tieteen” tiedon varmuus kestää kunnes hän kohtaa terveytensä maallisen jumalan, koronan vakavan taudin ja saa kunnon kurituksen koronakvasitieteestään. Sairastaneet voisivat valistaa Nevalaista.

  Paavo Nevalainen – aiotko sinä kristilliseettisenä ihmisenä ottaa tehohoitopaikan ja viedä ihmisiltä leikkausjonopaikan sillä että et ottanut koronarokotusta jonka vuoksi sait vakavan taudin – rokottamattomuutesi ollessa kausaalinen syy siihen että joku jopa saattaa kuolla leikkausjonoon

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu