Pakkorokotus heti ja tämä 3-4 viikon täyssulkuna kunnasta toiseen virusvapaana leviävä mosaiikkimalli

Pakkorokotus heti ja tämä 3-4 viikon täyssulkuna kunnasta toiseen virusvapaana leviävä mosaiikkimalli – ja korona on puolessa vuodessa pudonnut polvilleen

Ainoa varma keino ajaa koronan taso alas on kontaktien välttäminen.

Voisiko toimia näin. Yksi kunta kerrallaan on neljän viikon täyssulkutilassa  mukaan lukien kunnan rajojen sulkeminen niin että ruokakin tilataan kotiin.  Viruksen kuoleminen kunnassa varmistetaan jätevesiseurannalla.

Seuraavassa kuussa tämän kunnan naapurikunta on samassa 4 viikon sulkutilassa.

Sen jälkeen näiden kuntien välinen raja aukaistaan ja ihmiset voivat näissä kunnissa elää normaalia elämää. Mutta rajat muihin kuntiin on tiiviisti kiinni.

Näin rasitus ei ole viruksen eliminoinnissa kansallisesti liiallinen kun se kohdistuu muutamaan kuntaan kerrallaan.

Samalla se vapauttaa virusvapaan mosaiikin sisällä ihmiset normaaliin elämään.

Joka säilyy virusvapaana sillä että virusvapaan mosaiikin ja muiden kuntien raja on ehdottoman tiukka poliisin ja armeijan valvomana.

Mosaiikkeja voisi laittaa liikkeelle sairaanhoitopiireissä. Niin että virusvapaat mosaiikit kohtaavat aikanaan ehkä vuoden sisään sairaanhoitopiirien välilläkin.

Näin voitaisiin käsittääkseni saada virus laannutettua ratkaisevasti. Koko maassa.

Täydentäen sitä sillä että Suomen rajat virustiiviitä ja että rajojen lähelle voisi perustaa valvottuja karanteeniyksiköitä mm hotelleihin. Niin että raja-alueilta ei pääse sisämaahan ennenkuin on varmistettu poikkeuksetta että ulkomailta tulleella henkilöllä ei varmasti ole virusta sisämaahan päästessään.

Jos emme tee näin tempoilemme ikuisuuden virusaallosta toiseen.

Koronan torjunnan kovimman faktan ollessa tämä – korona kuolee kun se ei pääse siirtymään henkilöstä toiseen. Siksi se on ainoa varma ase sitä vastaan

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu