Pekkarinen erehtyy tai ei muista – Suomen metsät kuuluu EU:hun kuten muutkin jäsenvaltioiden asiat

Pekkarinen erehtyy tai ei muista – Suomen metsät kuuluu EU:hun kuten muutkin jäsenvaltioiden asiat

Pekkarinen yrittää nyt tehdä Saarikon liukuportaiden jumittamistemppua.

” Komissio valmistelee myös metsästrategiaa. Siinä on Pekkarisen mukaan tärkeintä pitää päätösvalta metsistä kansallisena.

– Suomalaisten suuri tehtävä on huolehtia siitä, ettei käy niin, että unioni yhteisesti pääsee näpelöimään meidän metsäpolitiikkaamme. Ja on huolehdittava siitä, että kestävän käytön edellytykset turvataan. ”

Lisäksi – metsätaloutta ei pidä nähdä nykyaikana irrallaan metsän monimuotoisuudesta – josta ensimmäiseksi seuraa että avohakkuut pitää kieltää kokonaan. Ja halusi Pekkarinen tai ei niin suomalaisten silmissä metsänomistajia myöten metsä nähdään yhä enemmän paljon monitahoisemmin kuin talousmetsänä. Eikö Pekkarinen näe vitriininsä lasin höyrystyvän puhuessaan.

Mutta ei myöskään maanviljelyä pidä nähdä enää nykyaikana irrallaan luonnon monimuotoisuudesta. Monoviljeltyjen peltojen väliin pitää jättää monimuotoista luontopinta-alaa niittymuodossa ja pienessä metsikkömuodossa. Pitää jopa kysyä pitäisikö sinne sijoittaa puiden lomaan entisaikaisia karjan hakamaita.

Johonkin tämän kaltaiseen pitää ryhtyä että monoviljeltyjen peltojen monimuotoisuushaittaa saadaan vähennettyä.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu