Pitäisi toimittajien sen verran ymmärtää ja ymmärtää se tuoda myös keskeisesti julki pääasiana

Pitäisi toimittajien sen verran ymmärtää ja ymmärtää se tuoda myös keskeisesti julki pääasiana

Että jos palkkatukea hyödyntävä organisaatio on suuri ja taloudeltaan vahva ja vakaa.

https://yle.fi/uutiset/3-12608724

Niin miksi sellaiselle pitää antaa palkkatukea – kun on olemassa pienempiä organisaatioita joissa palkkatuetta ei tule kuuloonkaan kenenkään palkkaaminen.

Mutta sitähän toimittajat eivät tuo pintaan – vaan sen sentimentalisoinnin kuinka SPR ei kykene enää palkkaamaan kuin ennen palkkatuella.

Mutta toimittajat eivät kaiken kukkuraksi sitten ymmärrä mennä niiden pienempien taloudellisten toimijoiden puheille joille palkkatuki on oikeasti elintärkeä asia kenenkään palkkaamiseksi.

Niinpä koko toimittajien jutusta tulee pahasti vino sentimentaalinen SPR -ruikutus.

Eikö valtion omalla äveriäällä medialla Ylellä ole sen vertaa älypotentiaalia rahkeissaan että osaisi kouluttaa toimittajiaan siihen miten tehdään aidosti tasapainoisia juttuja sentimentaalisen pahasti vinoutuneen  ruikutuksen sijaan – että taas on mälsää, kun taas hallitus ja eduskunta tekee huonoja päätöksiä, kuten aina, kuten aina, kuten aina, kuten aina…………niin kuin kaiketi Ylen toimitusjohtajan ja päätoimittajien ynnä muiden huoneentauluna kaiketi paksulla ruuvilla seinään on ruuvattu.

Kyseinen juttu on surkeaa journalismia ja vielä surkeampi osoitus miten surkealla tolalla on Ylen ammattilaisten journalistinen osaaminen asenne- ja ennakkoluulopaatoksessaan.

Eikö nyt jo kansanedustajien pitäisi herätä että mitä Suomen Yleisradiossa Ylessä puuhataan.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu