Pitäisikö Venäjän tappiota Ukrainassa nopeuttaa sen sotavoiman ja talouden näännyttämisen kautta

Siten – että paitsi että tukitaan entistä voimakkaammin sen talouden että sotamateriaalin saannin kanavia – esim kuten Israel teki iskiessään Iranin asekuljetuksiin Venäjälle.

 

Niin myös provosoidaan Venäjää kaikilla alueillaan ja rajoillaan – mutta myös sisäisillä operaatioilla joihin Ukrainalla on täysi oikeus – niin että Putinin on pakko viedä sotajoukkoja ympäri Venäjän rajoja kohotettuun valmiuteen ja vartioimaan strategisia kohteita sisämaassaan tihutöiltä.

Jolloin Venäjän talous ja yhteiskunta sakkaa sekä sotavoimien hajanaisen resurssisitomisen  että talouden sakkaamisen kautta.

Ja samaan aikaan nostetaan talousseurausten uhkaa Kiinalle ja Intialle sekä muille valtioille jotka tukevat millään tavoin terroristisrikollista Putinin hallintoa.

Sen lisäksi länsi voi ottaa käyttöön Venäjän otteita – rajaloukkauksia drooneilla, palvelunestohyökkäyksiä Venäjän hallintoon.

Annetaan Venäjälle samaa lääkettä mitä se on tarjonnut muulle maailmalle.

eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu