Talouselämä ja media tarjoilee sarjatulella tällaisia valtiontukiperäkammarin kotikontuselittelyitä ettei vienti vedä.

Talouselämä ja media tarjoilee sarjatulella tällaisia valtiontukiperäkammarin kotikontuselittelyitä ettei vienti vedä.

https://www.iltalehti.fi/talous/a/98381f4b-6646-453b-8577-399f7abee4cd

Kukaan ei kysy yrityksiltä että kertokaa mitä teette viennin eteen ja mitä siellä maailmalla tapahtuu. Että sitä toimintaa pääsisi arvioimaan.

Tällaiset nykyiset kotikontuselittelyt on jatkuvana suoltona valtiontukiperäkammarista kuultua narinaa että miksi sieltä peräkammarista on niin vaikea kotikontusyistä lähteä maailmalle.

Tilanne kotikontuvalituksissa on sama kuin pyrkisi kotikunnastaan valloittamaan maailmaa – mutta hädin tuskin selviää bussimatkansa järjestelystä kotikunnasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

 

***

Pitikö tämäkin surkeus nähdä Suomen talouselämästä – se ei ole edes markkinoiden ajan hermolla.

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/2024/06/tamakin-surkeus-nahda-suomen.html

eerojuhani vaarala

Ympäristölle ja monimuotoisuudelle myönteinen asenne leviää ihmisten parissa - niistä on tullut sosiaalinen normi

Ihmiset rakastavat yhä enemmän luontoa ja luonnoneläimiä mutta myös kotieläimiä ja lemmikkieläimiä.

Käsite monimuotoisuus kuuluu ja näkyy yhä useammin joka paikassa - on ymmärretty miten keskeinen käsite se on ihmiskunnan luontosuhteessa myös ihmiskunnan säilymisen kannalta.

Metsä tulee yhä läheisemmäksi ihmisille monimuotoisena asiana - puupellot ja avohakkuut menettävät suosiotaan ja metsän ja metsätalouden käsitteet monipuolistuvat mm jatkuvan kasvun metsänhoidon suuntaan.

Materialismi on yhä enemmän kyseenalaistettua samaan aikaan kun aineettomien arvojen äärimmäisen rikkaaseen kirjoon herätään yhä paremmin. Mitkä mahdollisuudet pelkällä sosiaalisuudella voi olla.

Autoilun dominointi vähenee ja samaan aikaan kaupungeista tulee sekä terveellisempiä, hiljaisempia ja turvallisempia - kaduilla kaikuu yhä enemmän autojen äänten sijaan ihmisten puheensorina - ja kaukaa kuuluu haitarin soitto ja kirkonkellojen soittokin tulee takaisin kaupunkien äänimaisemaan.

Ja lintujen laulu - aamulla herättyään voi avoimesta ikkunasta kuulla lintujen laulua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu