Poliitikkojen ja elinkeinoelämän pitää heti mahdollistaa turvallinen perheenperustaminen 20-25 vuoden iässä

Aforismi – Suomessa on vallalla yksilöiden ja metsän barbaarisen ryöstöviljelyn periaate joka seurauksillaan uhkaa nyt kaikkea yhteiskunnassa mukaanlukien yritysmaailma

 

Tähän pitää hallituksen, eduskunnan ja elinkeinoelämän puuttua HETI niin että perheen perustaminen 20-25 vuoden iässä on mahdollista ja turvallista

Se ei maksa yhteiskunnalle paljon vaikka se maksaisi mitä tahansa siihen nähden mitä se kahdessakymmenessä vuodessa saa kansantaloudelle hyvää aikaan – PITKÄAIKAISESTI.

HS

” Suomi on Japanin ja Italian jälkeen maailman kolmanneksi harmaantunein kansa, sillä yli 65-vuotiaita on suomalaisista peräti 21,9 prosenttia. Ennakoidaan, että vuonna 2022 Suomen syntyvyys laski kaikkien aikojen matalimmaksi. ”

 

***

 

Suomessa pitää siirtyä osittain kohdennettuun progressiiviseen veroajatteluun

Esimerkkinä se että Suomen syntyvyys pitää saada heti nousuun maailmanluokan pohjanoteetauksestaan.

Ja se voidaan rahoittaa kohdennetulla korvamerkityllä progressiivisella verolla.

Suomen ongelma on se kaksinaamaisuus että hyvinvoivat ihmiset jotka niin mielellään nauttivat lapsenlapsistaan ovat muilla asenteillaan rajoittamassa nuorten aikuisten kykyä perustaa perhe jo 20-25 vuoden iässä – toisena kantona kaskena ollen se että elinkeinoelämä sahaa tyhmästi omaa oksaansa lapsiperheperustamisen vastaisella työvoimapolitiikallaan – kärsien kroonisesta työvoimapulasta – omaa tyhmyyttään.

Koska asian ytimessä on varakkuudeltaan korkeiden itsekkyys mm asenteella että minä ansaitsen ilokseni lapsenlapsia mutta muut ei – on perheenperustamisen rahoitus suoritettava progressiivisena korvamerkittynä verona tuloihin – ja – omaisuuteen.

Ylestä maksetaan veroa. Lapsiperheiden perustamisesta voi myös maksaa korvamerkittyä veroa.

Varakkaiden itsekkyyteen kuuluu sekin kaksinaamaisuus – että perustelevat syntyvyyden säännöstelyä Suomessa globaalilla samaisella vaatimuksella – mutta samaan aikaan ylikuluttavat surutta mm viljelymaata ja muita resursseja sumeilematta – kun väestönkasvun ydinongelma ei ole väestömäärä sinänsä vaan se miten maapallon viljelyala ja muut resurssit käytetään nimenomaan Suomen kaltaisten ”sivistysmaiden” – hah – sivistymättömänä maapallon resurssien ylikulutuksena.

Siksikin progressiivisella verolla on täydet eettiset perusteet.

 

***

 

Periaate – varakkaiden eettisestä vapaamatkustuksesta kaikkeen pitää tulla loppu.

 

****

 

On kansakunnan sukupuuton pääsyy, yhteiskuntafilosofian, jokaisen puolueen ja yritysfilosofian kohtalokas epäonnistuminen kun nuoret aikuiset eivät voi turvallisesti perustaa perhettä ja tehdä lapsia ennen 30 vuoden ikää

Yksilökeskeisyys on talouselämän toimesta viety sille tasolle yksilöiden hengissäsäilymistaisteluksi – niin että nuoret aikuiset eivät voi ajatellakaan – että siinä ohessa voisivat ottaa vastuulleen ja huolehtia lapsista – kun siihen yhä useammalla on yhä vähemmän aikaa, energiaa ja rahaa – kun työelämä tai työttömyys syö nuo kaikki kolme heiltä yhä tehokkaammin.

Ja noiden epäonnistumisten kohtalokkuus näkyy nyt suoraan poliitikoiden ja talouselämän silmien edessä kaunistelematta.

Juurisyystä ettei nuoret aikuiset ole voineet voi tehdä turvallisesti lapsia vuosikymmeniin on yhteiskunnan ja talouselämän edessä juuri nyt nämä ongelmat:

1. Huoltosuhde vääristyy vauhdilla

2. Palvelut uhkaavat romahtaa

3. Työvoimapula pahenee yrityksissä ja alkaa kaataa niitä

4. Taustalla häämöttää todellinen Suomen kansan sukupuutto – eikä se ole todellakaan minkään maahanmuuton syy niin kuin tollot isoon ääneen huutaa vaan sen syy että nuoret aikuiset eivät voi tehdä lapsia.

Joten – Marinin hallituksen pitää yritysten taloudellisella satsauksella tukien kaikkien puolueiden tuella osoittaa miljardi vuosittain siihen että nuoret aikuiset elämäntilanteesta riippumatta voivat tehdä ennen 30 ikävuottaan lapsia ja perustaa perheen.

Lisäksi yksilötason pakkoselviinjäämistaistelun käytäntö yritysten filisofioissa ja yhteuskuntafilosofiassa pitää nujertaa – eikä vähiten siksi että juuri se edellä osoitetulla tavalla uhkaa yritysten tulevaisuutta monesta suunnasta.

Tämä on yksinkertaisesti asia joka on Suomessa pakko tehdä – jos edellä esittämäni näkökulmat pitää paikkansa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu