Poliittisen keskustelun somealustat ovat vankasti päivystävien oman edun valvojien miehittämiä. 

Poliittisen keskustelun somealustat ovat vankasti päivystävien oman edun valvojien miehittämiä.

Tyypillisesti he uskovat – koska itsekin ovat sitä – että yhteiskunnan parhainta on kun kaikki ajattelevat vain omaa etuaan. Oma etu kaikkien etu.

Niinpä he sekä askaroivat oma etu kysymysten parissa ja hyvin voimakkaasti reagoivat kun oma etu on vähänkin jostain suunnasta uhattuna. Siinä vartiossa kun seisovat – tietysti muka hyvin yhteiskunnallisen keskustelun naamioverkkoon piiloutuneina.

Kommunisti ym historiaan jo kuolleet hokemat lehahtavat heidän suustaan kuin hautausmaan vampyyrilepakot ja pulssi ja adrenaliinitaso nousee. Eivät kehtaa kuitenkaan väittää itseään liberaaleiksi maassa jossa liberaalein puolue on vasemmistoliitto. Ja liberaalein taho on Marinin hallitus.

Muuhun kuin omaan etuun – eikä siihenkään – heillä on tutut ah niin tylsät vakioasenteelliset näkemyksensä jotka ovat yhtä historiallisesti kuolleita kuin kommunismi jo kauan kauan sitten.

Nämä päivystävät oman edun valvojat ovat kansakunnan kehityskyvyn kuolio – kuin joukko sarkatakkisia menneisyyteen kurkottavia miehiä idea-skeetradalla ampumassa ideoita alas. Se onkin ainoa mikä heillä on ideoihin annettavana.

Ja eivät huomaa että heidän kompassissaan tulevaisuuden paikalle on kääntynyt menneisyys.

Se on huono kompassin osoittama suunta kun realiteetit maailmassa sekä objektiivisina että poliittisesti päätettyinä muuttuvat rajua vauhtia.

Niinpä he ovat täysin avuttomia sen enempää käsittämään kuin vaikuttamaankaan muutoksiin. He ovat kuin ensimmäisen maailmansodan vartiomiehet märkä mantteli päällä vuosisataisessa oman edun vartiossa edelleen – näkemättä että aika meni ohi, sodat meni ohi, menneisyyskin meni ohi. Huomaamatta että ohi meni ohi menikin.

Heillä on vain oman edun älyllinen degeneraatio. Tyhjää kolinaa kypärän alla vetääkseni menneen kuulun pilapiirtäjän kokoomussymbolin museon vitriinistä tähän päivään palauttaakseni sen kokoomuksen kera poliittisen historian museon vitriiniin.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu