Poliittisessa kentässä menossa iso muutos

Poliittisessa kentässä menossa iso muutos

Yhä useampi asettuu Marinin vetämän sdp, vihreät, vasemmistoliitto, rkp kehitysimuun.

Keskusta pelkää itseasiassa putoavansa siitä – mihin – perussuomalaistyyppiseen oppositiohuminaan johon kokoomus epäajanmukaisen linjansa vuoksi on liukumassa hyvää vauhtia.

Marinin hallituksen suosio nousee – koska se on aikaansaava – ja koska se edustaa aikaansaavasti niin vihreitä kuin sosiaalisia humanistisia arvoja.

Selvästi mediakin on kasvamassa tyytyväisempään suuntaan.

Ja hallitusnelikon kiinteä yhteenkuuluvuus on silmiinpistävää ja keskusta on pakko olla siinä mukana ollakseen politiikassa ja aikaansaavassa vallassa mukana. Vaihtoehtona oppositiossa harhailu persuhuminassa.

Lisäksi – kaikki tahot yhteiskunnassa joutuvat tilanteen eteen että on hyväksyttävä mieluummin mielenkiinnolla ja avustavasti mukana ollen minkälaisia uusia talousnäkökulmia hallitus tulee innovoimaan.

Siksi Marinin hallituksesta saattaa tulla paras hallitus Suomessa koskaan.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu