Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Parhaat blogit kerran viikossa – tilaa uutiskirje tästä –>

Potilasturvalaista voidaan vetää yleinen kysymys julkisen sektorin henkilöstösäästöistä oikeusvaltion toteutumiseen

Potilasturvalaista voidaan vetää yleinen kysymys julkisen sektorin henkilöstösäästöistä  oikeusvaltion toteutumiseen

Esimerkiksi niin – että eihän oikeusvaltio toteudu kun kaiketi esimerkiksi poliisi resurssipulan takia pudottaa ilmiselviä rikoksia tutkinnasta.

Kysymys kuuluu – kuinka kauan siedämme henkilöstöleikkauslinjaa – joka murentaa sekä yhteiskuntaa – että supistaa sen arvoja sekä vie niitä kokonaan yhteiskunnan ulottumattomiin.

Kauanko me siedämme sitä että ihmisille ja yhteiskunnalle tärkeitä arvoja hävitetään vain sen takia että yritykset saavat suurempia voittoja.

Eikö tämä ole EU:nkin tasoinen ongelma että oikeisto leikkauspolitiikallaan kuristaa arvon kerrallaan hengiltä.

Onko yhteiskunnan tarkoitus pelkistetty yritysmaailman voitonpyyteiksi.

Samaan aikaan kun leikkaamalla leikataan niin ei päästä sitten kuitenkaan Apotti-ohjelmahirviöstä eroon. Vaan jumalauta lääkäreitä irtisanoutuu sen takia. Minkälaisia nahjuksia poliitikot ja oikeusviranomaiset nykyään ovat.

 

Kokoomus kyllä vikisee yhteiskunnan kuluista mutta isoihin epäkohtiin luokkaa Apotti ja yksityisten vanhustenhoitokotien julmuuksiin ei puutu ollenkaan – ei kai – siellähän kupataan kyseenalaisin keinoin verorahoja ja ihmisten palveluja tasoltaan alemmaksi.

 

En pitäisi kokoomusta kykypuoleena vaan eettisesti notkahtelevana kuin huonoryhtinen renttu kyvyttömyyspuolueena.

 

Ps. Nyt ei ole hoitajalakoissa kysymys vain arvoista vaan myös siitä että jopa perustuslakia ohitetaan lakko-oikeuden kohdalla.

Ja sehän se onkin wahlroosilaisena tarkoituksena – murentaa perustuslaillista lakko-oikeutta.

Ja demaritkin kirkkain silmin laukkaa perustuslain ja yleisesti oikeusvaltion päällä kovin kavioin kun oikeisto vaatii.

Suomi on pahassa yhteiskuntaa ja oikeusvaltiota murentavassa kurimuksessa. Ettekö te näe. Ettekö te näe että oikeistolaiset ei ole millään mittarilla edes älykkäitä.

 

********

 

Ei työtaistelut isossa kuvassa vaaranna henkiä vaan se että hoitajille ei makseta palkkatasoa joka heille kuuluu

Ja senhän kansakin laajasti tunnustaa puoluekannasta riippumatta – että hoitajille pitää maksaa paremmin.

On jokseenkin uskaliasta lähteä vaaleihin tässä kansalaisten näkemystilanteessa sivuuttamaan heidän tahtoaan että hoitajien työtä pitää myös palkassa kunnioittaa.

Etenkin vaalien alla tuo on uskaliasta senkin takia että ei kansalaiset sitä pitkään muistamatta hyväksy – että hoitajien kunnioittamattomuuden, heidän palkkojensa nostamisen välttelyn ja jopa perustuslaillisen lakko-oikeuden romuttamisen tähden – Suomesta romahtaa omavaraisuus hoitajissa – samalla kun Suomen palkkataso on kilpailukyvytön ulkolaisten hoitajien tulla kun muualla on paremmat palkat ja työtä saatavilla – myös suomalaisille erittäin korkean työtason hoitajille. Jonne heitä myös menee. Samalla karatessa myös tärkeää lapsentekokykyä ulkomaille.

On menossa tämän vuosikymmenen suurin tyhmyys Suomessa kun hoitajaomavaraisuus tuhotaan lyhytnäköisellä pikkusieluisuudella ja silkalla kyvyttömyydellä edes alkeellisesti ajatella ja toimia eettisesti.

Suomessa on vallalla pahasti älyllisesti ja eettisesti degeneroitunut oikeistokonservatiivinen poliittinen kulttuuri mediaa myöten joka ei alkuunkaan käsitä mitä tuhoisia tyhmyyksiä se on nyt tekemässä.

Tuhoamassa hoitajaomavaraisuuden – vailla mitään toivoa keinosta korvata sitä mitenkään.

Kuinka voikin olla tällaista poliittista tyhmyyttä tässä maassa.

” SOSIAALI– ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Markus Lohi (kesk) sanoi aiemmin keskiviikkona, että hallituksen esityksen käsittely jatkuu normaalisti.

”Lakiesityshän on laajempi, eli se ei koske vain näitä kolmea lakonuhkaa. Se koskee yleisemmin myös mahdollisia tulevia lakonuhkia sellaisiin toimintoihin, joissa työtaistelut voivat vaarantaa terveyden tai hengen”, hän sanoi. ”

 

*******

 

Alan pikkuhiljaa epäillä että Suomeen on masinoitu ulkomailta julkisen terveydenhuollon tuhoamishyökkäys yksityisen ulkolaisen terveydenhuollon tieltä

Johon kuuluu hoitajaomavaraisuuden tuhoaminen ja Apotilla lääkäreiden ajaminen viroistaan HUS:in alueelta. Jossa terveydenhuollon markkina on suurin.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (1)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. eerojuhani vaarala
  Eerojuhani Vaarala #3743410 Kirjoittaja

  Pitäähän tämä terveydenhuollon vaara rautalangasta vääntää että eduskunta ja oikeistosomen hyödylliset idiootit ymmärtää

  Jos ei hoitajien kunnioitusta ja palkkausta saada nopeasti kuntoon – ja ellei Apotti-ohjelman lääkäreiden joukkoeroon johtavaa vaarallista häiriötekijää heitetä terveydenhuollosta ulos.

  Kaatuu terveydenhuolto tilaan.

  Jossa se on pakko myydä ulkolaisille sijoittajille ja yrityksille.

  Jonka jälkeen hoitajat ja hoito ja hoidon etiikka on mitä sattuu ja vanhuksia joka paikassa peitellään nukkumaan lattialla jos he putoavat sängystä.

  Ja jos olet vähänkään köyhä tai sairas jopa keskituloinen vanhus niin kuolet vuosikymmenen aiemmin kuin nykyvanhukset.

  Koska kyyniset ulkolaiset terveydenhuollon sijoittajat ovat kiristäneet lait perustuslakia myöten ja lahjoneet niiden valvonnan monopolillaan haluamalleen tasolle. Joka on tyyliä ilmoitetaan kohteliaasti niistä ennen tarkastuskäyntiä.

  Ja Suomessa vallitsee nykyisen sijaan alikehittyneiden maiden terveydenhuoltohelvetti jossa etiikka on korvattu kokonaan kaikilta kohdiltaan rahalla.

  Ja tätä Suomen oikeisto ajaa takaa.

  Ja tätä myös EU:n pitäisi lujalla ohjauksella ehkäistä.

  Sillä suomalaisen terveydenhuollon ryöstön jälkeen putinilaishenkinen kyyninen raha ryöstää menetelmillään muidenkin EU-maiden terveydenhuollon.

  Vaara on akuutti ja hirmuinen.

  0

  Ilmoita asiaton viesti