”Punavihreä”hokevat emotionaaliset itsensä rationaaliseksi luulevat

”Punavihreä”hokevat emotionaaliset itsensä rationaaliseksi luulevat

On hyvä että ihminen on emotionaalinen – mutta poliittinen hokemaemotionaalisuus ei ole hyvästä koska se heittää rationaalisen ajattelun ja keskustelun ulos.

Ja sellaiset ihmiset ovat myös emootio- eikä rationaalisuusjohdettuja mm median ja pitäisikö sanoa nimenomaan median taholta.

Syntyy vaikutelma että manipulaatiotalousmedia on tyytyväinen kun saa laukaistua ihmisissä primitiivisemotionaalisen punavihreä-hokemareaktion – tyytyväisen median tietäen että siihen loppui rationaalinen ajattelu kun emotionaalisuus tuli tilalle. Ja syntyy irrationaalispohjainen emotionaalispohjainen ”me punavihreähokijat” ryhmätunne.

Rakentavaksi lähestymistavaksi jääkin aina kysyä – missä kohtaa keskustelua laukesi punavihreä-hokemareaktio.

Jotta voidaan taas päästä jatkamaan emootio- ja rationaalisuuslukkiutuneesta tilanteesta päästen rationaalista keskustelua.

Tarpeetonta lienee myös kai on todeta että hokemapoliittisuus ei ole älykästä.

 

Minäpä en olekaan koskaan pitänyt minään älykkäänä toimintana kaikenmaailman liikkeiden iskulausetouhuja.

Paras iskulause on aforismi koska se sisältää viisauden – iskulausehokema sen sijaan on vain tienviitta josta voi löytyä mitä vaan – mutta yleensä ei aforismia.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu