Putin-Biden-Scholz kirjoittamaton suvereniteettisopimus

Ovatko Biden ja Scholz ilmoittautuneet Putinin imperiumin palvelusväkeen.

 

Putin-Biden-Scholz kirjoittamaton suvereniteettisopimus

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c59f1339-60d7-4fd3-97d2-e59aadde2bea

Tämän vuoksi lännen puolelle harhautuneet tai tahallaan ohjatut Venäjän ohjukset pitää ampua heti alas.

1. Ohjus on puhdas jo räjähtämään laukaistu hyökkäyksellinen ase – mitä taas hävittäjä ei välttämättä ole

2. Esimerkiksi Puolan kautta kulkenut Ukrainan ilmatorjuntaa välttämään tarkoitettu ohjus – jota Puola ei ampunut alas – merkitsi sitä että ihmisiä ehkä kuoli tai ainakin rakennuksia vahingoittui Ukrainassa – jolloin Puola oli osavastuullinen siinä.

Joten sen vastuun vuoksi Puolan pitäisi ampua kaikki ilmatilaansa tulleet Venäjän hävittäjätkin alas – välittömästi. Sillä muussa tapauksessa Venäjä on tehnyt Puolan osalliseksi Ukrainan tuhoamiseen.

3. Se että lännen ilmatilaan tulevia ohjuksia ei amnuta alas on osoitus julkikirjoittamattomasta Biden-Scholz sopimuksesta – että Venäjä – jopa sodan tarkoituksessa toisella alueella – saa loukata lännen suvereniteettia – muttei länsi Venäjän suvereniteettia.

Venäjän rajan pitää olla lännelle rikkomaton – muttei lännen rajan Venäjälle.

Jota voi kutsua myös Putin-Biden-Scholz kirjoittamattomaksi suvereniteettisopimukseksi.

eerojuhani vaarala

Valtion tuet pitää panna poikimaan vain ja ainoastaan vientiä - edes tuotekehitystukea ei pidä antaa - miksi - siksi että vientituki sisältää jo vaatimuksen tuloksekkaasta tuotekehityksestä joka yrityksen pitää itse maksaa - kun yritys joutuu itse maksamaan tuotekehitystukensa - niin taatusti tuotekehitysosasto ei uskalla laiskotella.

Ja eikö siis yritysten saamat valtion tuet pitäisi laittaa vientitavoitteisiksi - jos tuki ei nosta vientiä tuki pitää lopettaa. Niin kuin raviratojen tuki pitää heti lopettaa koska sillä ei ole mitään tekemistä viennin kanssa.

Ja myös niin että valtiontukia pitää hakea tuloksellisiin vientihankkeisiin. Muihin tukia ei anneta.

Silloin valtio panostaa tulosta vaatien Suomen keskeiseen ongelmaan - siihen että suomalaiset ei osaa viedä.

***
Eikö maailmassa ole yhtään arvotietoista eettistä maata - joka sanoo että nyt tämä riittää. Ja lähettää joukkojaan ja hävittäjiä lentäjineen Ukrainaan.

***
Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu