Pyöräilyä koskevia ehdotuksia karttapalvelimille, kunnille ja liikuntatahoille

Pyöräilyä koskevia ehdotuksia karttapalvelimille, kunnille ja liikuntatahoille

Ajatukseni oli luoda karttapalveluissa usea lyhyehkö reitti joita käytän päivittäin useitakin kertoja pyöräilyyn – joissa on selvästi voimakkaitakin vaativuuseroja. Ja joihin olisin saanut korkeusvaihtelu käyrät.

Ja pyytänyt joltain liikuntamittaustaholta tiedon miten hyviä liikunnan tehokkuuden kannalta ne kukin muutaman kilometrin lyhyydestään huolimatta ovat.

Ja ehdotelmia minkälaisia kombibaatioita niistä saisi kaksi tai kolme reittiä vuorokaudessa pyöräillen. Minusta kun on erittäin hauskaa ja piristävää ajaa pari kolme lenkkiä päivässä eri vuorokauden aikoina.

Ja tuollaista kokonaisuutta olisin ehdottanut kunnille – että tekevät joka puolella kuntia tuollaisia muutaman kilometrin eri vaativuustason pyörä- , kävely- ja lenkkeilyreittejä kartoiksi asti reitti-, vaativuus- ja korkeuskäyrämerkinnöin. Ja jakavat ne kuntalaisille.

Mutta homma tökkäsi heti alkuunsa. Internetin karttapalvelimissa ainakaan Google mapsissa enkä valtion Karttapaikassa saanut tuollaisia reittejä merkattua että olisin ne saanut ajatukseni liitteeksi laittaa.

No – menee se idea näinkin eteenpäin.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu