Rahan hiilinielukierrättäminen metsien kautta

Rahan hiilinielukierrättäminen metsien kautta

 

” Suomen ajoneuvojen romutuspalkkio on käytäntö, jossa vanhan auton omistaja saa alennuksen uuden vähäpäästöisen auton ostohinnasta romuttamalla vanhan. ”

Avohakkuiden romutuspalkkio voisi olla käytäntö jossa metsänomistaja saisi palkkion eli hiilinielukorvauksen lopettamalla avohakkuut kaikissa metsissään – ja valtio maksaisi hiilinielukorvauksen vain niistä verotuloista jotka saadaan avohakkaamattomien metsien luontomatkailutuloista. Jolloin raha hiilinielukierrätetään

Siihen tapaan että mitä enemmän avohakkaamattomien metsien luontomatkailun verotuloja sitä suurempi valtion maksama hiilinielukorvaus kokonaan avohakkuut kaikissa – lue: kaikissa – omistamissaan metsissä lopettaneelle metsänomistajalle.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu