Rauhan tie on auennut – tämä kohta on Putinin viestissä rakentavinta vuoteen

Rauhan tie on auennut  – tämä kohta on Putinin viestissä rakentavinta vuoteen

Sillä epäsuorasti Putin myöntää sen olevan mahdollista että Venäjä hajoaa osiinsa. Ja jättää sen auki miten Venäjän kansalle kävisi.

” Putinin mukaan Venäjän ja sen kansan olemassaolo on Ukrainassa pelissä.

– En tiedä pystyisikö Venäjän kansan kaltainen etninen ryhmä selviämään sellaisena jona sen tänään tunnemme, Putin sanoi. ”

Minusta se on suoranainen neuvottelun avaus asiasta. Ja silloin se on jo ensimmäinen askel kohti rauhaa – koska nyt Putin ei houraile – vaan puhuu aidon avoimesti realiteetista Venäjän hajoaminen osiin.

Minusta tämä on suuri kehitysloikka nykytilanteeseen.

Rauhan tie on auennut – jos länsi ja Kiina sekä Intia osaavat kohdata tilanteen korrektisti.

Yle

” Venäjän presidentti Vladimir Putin syyttää Natoa suorasta puuttumisesta Ukrainan sotaan.

– He lähettävät Ukrainaan aseita miljardien eurojen edestä. Se todellakin on osallistumista [sotaan], Putin sanoi sunnuntaina venäläisen Rossija 1 -kanavan haastattelussa.

Putinin mukaan asetoimitukset tekevät Natosta osasyyllisen Kiovan hallinnon tekemiin “rikoksiin”.

Putin väitti, että länsimaiden ainoa tavoite Ukrainassa on Neuvostoliiton ja sen suurimman osan, Venäjän, hajottaminen. Venäjän hajoamisen myötä länsi pyrkii päästä hallitsemaan maailman suurinta raaka-aineiden valmistajaa.

Putinin mukaan Venäjän ja sen kansan olemassaolo on Ukrainassa pelissä.

– En tiedä pystyisikö Venäjän kansan kaltainen etninen ryhmä selviämään sellaisena jona sen tänään tunnemme, Putin sanoi. ”

eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu