Tämä teksti esimerkkinä siitä miten tuetaan hedelmällisiä rakenteellisia muutoksia

 

Tämä teksti esimerkkinä siitä miten ei vain tueta vaan tuetaan hedelmällisiä rakenteellisia eri toimijoiden välisiä rakenteellisia muutoksia

Ruokakauppaan ja ravintoloihin on mahdollista liittää monia palvelukombinaatioita – kuten alv-tuetut elävän musiikin ruokaravintolat

Yhdistelymahdollisuuksia on monia – kuten tilaa illallisen elävällä musiikilla jona aikana kerätään asiakkaalle ruoka kasseihin

Tietysti myös pelkkiä ravintoloita joissa voi tilata elävän musiikin seurueelle lounaan ajaksi.  Mutta myös niin että voi tilata juuri tietyn muusikon.

Kombinaatioita voi siis kehittää niin että ravintolalla on valmius kutsua kitaristi, pianisti, viulisti, sellisti, laulaja tai runonlausuja jne esiintymään määräajaksi.

Joka asettaa ohjelmapalveluyrityksille uuden valmiusroolin. Ja muusikoille.

Ja hyvässä lykyssä voi käydä niin että on ravintoloita joissa on aina joku asiakkaan tilaama esiintyjä milloin vain menetkin syömään.

Rahoitettuna niin että ravintola tekee esiintyjävalmiussopimuksen ravintolan kanssa ja asiakas maksaa esiintyjän tuntihinnasta pienen osan. Erityisesti siitä pitää asiakkaan jotain maksaa että saa haluamansa muusikon tunniksi esiintymään.

Valtio voisi tulla kulttuuria vastaan siten – että ne aidot ruokaravintolat saavat alv-alennuksen jotka tarjoavat elävää musiikkia ruokailuaikoina.

Voisi olla jopa niin että ravintoloiden pitää hakea tuota statusta että asia pitää yllä elävää musiikkia tarjoavien ravintoloiden tasoa.

Siis luodaan valtion toimesta tasostandardi elävää musiikkia tarjoaville ruokaravintoloille ja tasosta palkitaan alvin alennuksella.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu