Rypälepommien tytärammukset leviävät jopa neliökilometrin alueelle – 1400 riittää miinaraivamaan kulkuaukko Melitopoliin

Näin voi käydä jos Yhdysvallat lähettää miljoonia rypälepommeja Ukrainalle

Venäjän läntisten rajavaltioiden pitää lisätä ja tehokohdentaa aseapuaan

Että Ukraina saavuttaa 70 km päässä olevan Melitopolin – päinvastoin kuin Yhdysvaltojen tiedustelu antaa ymmärtää – joka tahon painoarvolla muuttuu liian helposti tavoitteeksi – sen tavoitteen sijaan että Ukraina tavoittaa Melitopolin.

Onko 70 km muka mahdoton matka ylittää sotilaallisesti.

Ei ole jos Venäjän rajan vastaiset maat oman etunsa vuoksi tahtoo ettei Venäjä voita Ukrainan sotaa. Ja sen mukaisesti lähettävät Ukrainalle moninkertaisesti aseita – juuri nyt.

Ja jos Yhdysvallat lähettää Ukrainalle miljoonia rypälepommejaan.

Joilla saadaan taatusti raivattua Venäjän puolustuslinjoihin aukko josta länsipanssarit rynnii läpi.

Rypälepommien tytärammukset leviävät jopa neliökilometrin alueelle.

Jos siis matka on 70 kilometriä. Niin jos kilometrille ammutaan 20 rypälepommia niin se on vain 1400 rypälepommia jotka taatusti tuhoaa kaikki venäläisten miinoitteet.

Joten miljoonalla rypälepommilla ukrainalaiset ampuu koko venäläisten miinakentän täyteen panssareiden läpiryntäysreikiä.

eerojuhani vaarala

Mitä jos perustetaan monimuotoisuusdynaaminen puolue ajatusteni varaan

Jos puolue perustetaan minun luovien visioitteni ja analyysieni varaan - niin minä en olisi asiassa muu kuin tausta-ajattelija ja osaltani operaatiosuunnittelija.

En siis puolueen puheenjohtaja enkä edes aiemmin blogissa esitettyä enempää aloitteentekijäkään.

Muiden pitää kokea että jo tähän asti esittämissäni linjoissa on ajatusta ja haluavat lähteä niitä toteuttamaan.

Minulle riittää se vaiva mitä nytkin teen että kehittelen visioita ja analysoin asioita. Siinä on 70 vuotiaalle kyllin puuhaa.

Ja olisin yhtä lailla jäsen kuin muutkin ja voin lähteä puolueesta kävelemään jos siltä tuntuu.

Ps.En minä yritä vaan.muut yrittää sitä puoluetta – minä tuen sitä ja annan ideologiaa.

Niin se menee.

Mutta sillä puolueella on varmasti ohjelma joka on 1. Uniikein ja 2. Joka kehittyy jatkuvasti kun analysoin asioita ja luon käsityksiä 3. Siksi se puolue on sellainen jolta ei seurattavuus lopu

***

Tarvitaan ilmavampaa monimuotoisuuden, humanismin ja kulttuurin dynaamisesti yhdistävää poliittista aateryhmää vaikuttamaan politiikkaan.

Siinä aatteessa on yhteiskunnan pohjavesien virtauksia, raikkautta ja selkeää sanoman kirkkautta.

Vihreät on ympäristötekninen - ei ympäristöyhteiskunnallinen puolue

Vihreät eivät ole kyenneet uskottavasti yhdistämään aineettomia arvoja ympäristöpolitiikkaan - siksi sen sote- ja koulutus- sekä kulttuuripoliittiset ohjelmat ovat aina teknispinnallisia päälleliimauksia - tavoittamatta aineettomien arvojen pohjaa ja syvyyttä.

Siksi vihreät on niin kaupunkilaistekninen puolue - ja on hiipumassa pois. Ihmiset ei tunnista vihreissä aatesyvyyttä - vihreät ei puhuttele sitä. Vihreät on siksi myös niin avuton humanistisissa kysymyksissä - vailla mitään syvällistä ihmisiä koskettavaa sanottavaa humanistisista kysymyksistä.

Ympäristöarvoilla ja monimuotoisuudella on paljon dynaamista yhteyttä aineettomiin arvoihin, humanismiin ja kulttuuriin - mutta.vihreissä nuo dynaamiset kanavat eivät ole auki eivätkä toimi.

Tekniset säädöt ympäristöasioissa ei koskaan ulotu teknistä pintaa syvemmälle.

Siksi vihreä teknisyys hiipuu vähitellen pois.

Tarvitaan ilmavampaa monimuotoisuuden, humanismin ja kulttuurin dynaamisesti yhdistävää poliittista aateryhmää vaikuttamaan politiikkaan.

Siinä aatteessa on yhteiskunnan pohjavesien virtauksia, raikkautta ja selkeää sanoman kirkkautta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu