Se että media myy 80 % roskaa tekee niistä jo perusteettoman ympäristörasitteen.

Medioita on liikaa – mediatila internetissäkin on rajallinen – valtioiden media tila vieläkin rajallisempi – ihmisten tietoisuus vieläkin rajallisempi.

Medioita ja niiden juttuja on jo silläkin perusteella liikaa – vieläkin enemmän liikaa roskamedioilla ja -jutuilla mitattuna – erityisesti medioita ja niiden juttuja on liikaa kun juttuja mitataan uniikkiudella ja laatutasolla.

Kun kysytään – että miksi tunkea ihmisten tietoisuus päivästä toiseen mediaroskalla eikä uniikkiudella ja laadulla – niin eikö kysymys johda johtopäätökseen.

Että toimittajia on ainakin 70 prosenttia liikaa ja heille olisi parempaa käyttöä aidoissa arvoja eikä mediaroskaa tuottavissa töissä.

Se että media myy 80 % roskaa tekee niistä jo perusteettoman ympäristörasitteen.

 

Ps. Tekoälyllä olisi nyt käyttöä.

Ihmiset ottaa ja jakaa valtavasti kuvia internetiin.

Niitä voisi vähentää tekoälyllä niin – että kun ihminen yrittää julkaista kuvan internetissä – niin tekiäly ilmoittaa että tuollainen kuva on jo julkaistu ja näyttää esimerkkejä. 

Ja että vain uniikit kuvat julkaistaan kun tavanomaisten kuvien kiintiö on jo internetissä täynnä.

Sen sijaan ihmiset voisivat lähettää sellaisia kuvia ystävilleen. Ja tallentaa niitä koneelleen jne.

eerojuhani vaarala

Kuuntele uusi Relaxing swing improni Vapaavuoro blogissani

https://vapaavuoro.uusisuomi.fi/eerojuhani-vaarala/relaxing-swing-impro/

***

Orpo esittelee kansalle oikeiston etiikan realismin.

Vastakkaisesti kohdistuvat ja rinnastuvat epäkohdat ovat syviä hitaasti parantuvia haavoja - ja niitä Orpon hallitus tekee sarjatulella. Ei ihme että rkp:n puheenjohtaja haluaa paeta puheenjohtajuudestaan mepiksi - rkp:n perusta on halkeillut.

Orpo esittelee kansalle hyödyllisten idioottien avulla - mukaan lukien perussuomalaisten äänestäjät - mikä on oikeiston etiikka ja sen mukainen kasvoille lyöty ruma realismi.

***

Valtion tuet pitää panna poikimaan vain ja ainoastaan vientiä - edes tuotekehitystukea ei pidä antaa - miksi - siksi että vientituki sisältää jo vaatimuksen tuloksekkaasta tuotekehityksestä joka yrityksen pitää itse maksaa - kun yritys joutuu itse maksamaan tuotekehitystukensa - niin taatusti tuotekehitysosasto ei uskalla laiskotella.

Ja eikö siis yritysten saamat valtion tuet pitäisi laittaa vientitavoitteisiksi - jos tuki ei nosta vientiä tuki pitää lopettaa. Niin kuin raviratojen tuki pitää heti lopettaa koska sillä ei ole mitään tekemistä viennin kanssa.

Ja myös niin että valtiontukia pitää hakea tuloksellisiin vientihankkeisiin. Muihin tukia ei anneta.

Silloin valtio panostaa tulosta vaatien Suomen keskeiseen ongelmaan - siihen että suomalaiset ei osaa viedä.

***
Eikö maailmassa ole yhtään arvotietoista eettistä maata - joka sanoo että nyt tämä riittää. Ja lähettää joukkojaan ja hävittäjiä lentäjineen Ukrainaan.

***
Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu