Se oli tahallinen kulttuurinvastainen provokaatio – Tornatorin toimitusjohtajan selitykset ontuu joka kohdasta

Se oli tahallinen kulttuurinvastainen provokaatio – Tornatorin toimitusjohtajan selitykset ontuu joka kohdasta

Mitä varten pitää hehtaaritolkulla hakata metsää aidan uusimiseksi. Kiinnostaisi nähdä minkälainen massiivinen kone on joka korjaa aidan.

Tilanne selvä – selvä kulttuurinvastainen provokaatioisku – jossa saatettiin suureen häpeään Tornatorin suuret osakkaat kuten Ilmarinen, Stora-Enso ja OP.

IL:

” Tornatorin toimitusjohtaja Henrik Niemisen mukaan Mätäsvaaran kaivoslaguuni ei ole ainut kohde, johon tehtiin toimenpiteitä turvallisuuden parantamiseksi. Alueella on myös tavallista talousmetsää, johon tehdään suunniteltua metsänhoitoa.

– On tietysti valitettavaa, että siellä on myös tämä erityiskohde kaivos, joka vaatii toisenlaisia toimenpiteitä turvallisuussyistä. Tässä kohtaa olisi pitänyt ehdottomasti olla uudestaan yhteydessä sidosryhmiin. Viestinnällinen epäonnistuminen on tapahtunut, Nieminen pahoittelee.

Tornator: Kustannamme kaiken

Nyt avohakkuuta tehtiin arviolta viiden hehtaarin alueelta.

– Oli paljon kritiikkiä nimenomaan näytöspaikkaan ja kaivosalueeseen liittyen, että mitä järkeä on hakata, kun tällaisesta ei saa paljoa tuloja. Olemme samaa mieltä, sitä ei olisikaan tuloksen teon ja rahan takia järkevää tehdä, vaan nimenomaan kyseessä on tämän alueen saattaminen riittävän turvalliseksi.

– Jos miettii toisinpäin, jos lapsi tippuu kalliolta tai puu putoaa alla olevan yleisön sekaan, voi miettiä, ketä silloin syytettäisiin. Meillä ei ole vaihtoehtoja turvallisuusnäkökulman kannalta. ”

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu