Se on sääntö että aina tyhmät paljastaa kierojen juonet jonka sitten fiksut tapahtuneeksi toteaa

Se on sääntö että aina tyhmät paljastaa kierojen juonet jonka sitten fiksut tapahtuneeksi toteaa

Eikö tämän olisi voinut sopia Tehyn jne kanssa siistinä siirtymänä – luokkaa ulkomaalaiset aluksi muutaman vuoden alempaa palkkaa – ja suomalaisten hoitajien palkkaan tehdään tasokorotus. Jolloin palkkakustannukset tasaa toisiaan.

Eikä raivata katalasti isoa lakkoa ja irtisanoutumisia provosoimalla puskutraktorilla tilaa sille.

Että saadaan ulkomaalaisten hoitajien kautta lapsentekijöitä huoltosuhdetta parantamaan.

Umpikieroa hommaa. Kun ihminen on tyhmä niin se sitä ongelmaansa väistääkseen rupeaa kieroksi – jonka ideana on että – aina maksatetaan kierous jonkun yllätyskustannuksella. Ytimessään kyvyttömyys strategiseen laaja-alaiseen asioiden sovittamiseen.

Sellaiseen jonka tuossa kerroin – jota kehotan nyt käyttämään – sillä saatte sen kanssa monta ongelmaa samaan ratkaisupakettiin. Väsäämällä lain että ulkolaiselle hoitajalle maksetaan aluksi pari palkkaluokkaa pienempää palkkaa vaikkapa työharjoittelun vuoksi.

Onko niin alkeellista strategista dynaamista kykyä poliittisella eliitillä ettei tämmöstä saa siististi tehtyä vaan likaisin tempuin.

Demarit putosi nyt monta pykälää arvostuksessa. Ettekö te kokoomuskaverinne ja keputoverinne kanssa jumalauta parempaan pystyneet.

https://yle.fi/uutiset/3-12409877

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu