Suomen koulut ovat menossa pilalle ja joutumassa nuoriso- ja lapsigangsterien valtaan.

Suomen koulut ovat menossa pilalle ja joutumassa nuoriso- ja lapsigangsterien valtaan.

Se että oppilas hakkaa toista oppilasta käytävällä, kaksi oppilasta estää opettajaa pääsemästä apuun, hakkaaja ei saa alaikäisenä mitään rangaistusta ja  opettajaa estäneet saavat vain pienet sakot.

Osoittaa että Suomen koulut ovat menossa pilalle ja joutumassa nuoriso- ja lapsigangsterien valtaan.

Ja se että poliitikot, oikeusviranomaiset ja poliisi ja lastensuojelulässynläät – kertokaa montako lasta he tuossa suojelevat, eivät yhtä ainoaa koko koulussa – ovat jo pilalla – kuin Suomen armeija joka ei tekisi mitään kun Venäjän armeija hyökkää Suomeen.

Ei jengiväkivalta ole pesiytynyt kaduille – se on pesiytynyt kouluihin – seurauksella että kohta kukaan lapsi ei  uskalla mennä kouluun.

Tuommoiset lapsigansterit pitäisi ensimmäisestä teosta heittää koulusta ulos. Ensisijaisesti koulusta ulos ja sitten vasta mietintään minne.

Suomessa on sekä eettinen käsityskyky että eettinen toimintakyky kadonnut.

Ja meillä on nahjusmaisin hallitus, presidentti, eduskunta, oikeusviranomaiset ja lässynläälastensuojelu koskaan – jotka kaikki muka nojaa lastensuojeluun – ja suojelee lapsia yhä vähemmän ja vähemmän.

Kuten tuo tapaus ja sen käsittely osoitti – se ei suojellut yhtään lasta kestävästi pahalta. Ei yhtään.

Oletteko te tyhmiä, epäeettisiä vai molempia.

eerojuhani vaarala

Akuutti kysymys kuuluu - onko Kiina sytyttämässä Venäjän propagandaopeilla Eurooppaan ja Aasiaan maailmansotaa

***

Pitäisikö Euroopan reunavaltioiden ampua Mainilan laukaukset - että päästään tositoimiin Venäjän nujertamiseksi.

https://yle.fi/a/74-20098829
***
Itsekkyyden etiikka - että paras on kun kaikki ajattelevat vain omaa etuaan - on ajautumassa maailmassa täydelliseen konkurssiin.

Sillä edes realiteetit ei kestä sitä saati sitten etiikka.
***
Tavallisten ihmisten tavallinen arki tuhoaa kaikista eniten ja kaikista varmimmin luontoa ja ihmiskunnan tulevaisuutta - kun he eivät osaa käyttäytyä luontoa kohtaan.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/7a265f25-3486-4141-aaba-2703cf46d42c

***

Lyhyt kertaus kehittämästäni eettis-realismin aatteesta ja muista ajattelutavoistani.

EETTIS-REALISMI

Eettis-realismin perusta on kaksi lausetta

1. Mitä enemmän asiassa on sekä realismia että etiikkaa - siis molempia - sitä parempi asia on ratkaisuna

2. Etiikan määritelmä - jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari mukaan lukien eläimet ja kasvit - muita, itseä, luonnon ja ihmisten monimuotoisuutta vahingoittamatta ja luontoa perusteettomasti vahingoittamatta.

Arvojani ovat - hyvyys, kauneus, oikeus, totuus ja kohtuus.

Ihmiskunnan pitää kasvattaa aineettomien arvojen osuutta sekä yhteiskunnassa että taloudessa - sillä aineettomat arvot ravitsevat ihmistä henkisesti ja sivistävät ihmistä - ja sen lisäksi aineettomat arvot kuluttavat ympäristöä ja luontoa minimaalisesti verrattuna materialistiseen kulutukseen. Siksi aineettomat arvot pelastavat luonnon ja ihmiskunnan - ei materialistiset arvot.

Aineettomista arvoista tärkeimpiä ovat - hoiva ja huolenpito, sosiaalisuus, kulttuuri, itsensä kehittäminen ja luontosuhde.

Ihmiskunnan pitää minusta opetella seuraavia asioita

- poikkileikkausajattelusta katteettomine yleistyksineen dynaamiseen aikajana-ajatteluun jossa poikkileikkaustieto on sen hetken kuvaus aikajanasta kun poikkileikkaus tehdään

- on opeteltava ajattelemaan asioita dynaamisina arvoketjuina

- on opeteltava kaikki asiat dynamiikkoina - niin että sekin on dynamiikkaa, pysähtynyttä dynamiikkaa, kun mikään ei liiku ja mitään ei tapahdu. Dynamiikkaa siis tarvitaan asioiden kehittämiseen ja muuttamiseen.

- ihmisen on hyvä olla kun ruuasta saatu energia virtaa sekä aivosolujen läpi merkitystä antavalla tavalla - niin että ihminen kokee elävänsä joka solullaan - lisäksi hyvä olo syntyy siitä kun ihminen on toisaalta monissa tavoitteellisissa prosesseissa - kuten toisista huolehtimassa, sosiaalisissa vuorovaikutuksissa, itseään kehittämässä kulttuurin teon ja nauttimisen prosesseissa mutta toisaalta olla pyrkimättä mihinkään vaan olla hyvässä luontosuhteessa luonnon kanssa läsnäollen. Pitää opetella ja antaa aikaa välillä itselleen - että minä olen tässä ja luonto on tuossa ja olemme läsnä toisillemme ja meillä molemmilla on hyvä olla.

Siinä tiivistelmä monista tärkeimmistä asioista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu