Suomen mediat myy kiihtyvästi yhteiskunnallisesti tärkeää jopa tutkimustietoa maksumuurin takana – se on törkeää

Suomen mediat myy kiihtyvästi yhteiskunnallisesti tärkeää jopa tutkimustietoa maksumuurin takana – se on törkeää

Ja ehkä perustuslain vastaista.

Lisäksi – miksi verorahoja sallitaan panna tutkimuksiin jotka tuloksineen sitten mafiamedia myy maksumuurilla ihmisille – tulokset jotka kuuluisi kaikelle kansalla.

Pakko sanoa – oikeusviranomaisilla ei riitä äly näköjään tällaiseen puuttumiseen – ja medialla etiikka jota sillä Suomessa on hyvin vähän.

Jatkossa pitää olla niin – että jos media myy maksumuurin takana tutkimustuloksia – niin ne tutkimukset pitää olla median itsensä maksamia.

Törkeintä tässä median maksumuurisikailussa ja oikeusviranomaistyhmyydessä on se – että ne kohdistuu NYT kahteen erittäin keskeiseen demokraattisen päätöksenteon asiaan – turvallisuuteen ja talouteen.

Media siis estää demokraattista tiedonsaantia erittäin vaarallisella tavalla.

Mediasta on tullut yhteiskunnan loisivia ryssiä.

eerojuhani vaarala

Valtion tuet pitää panna poikimaan vain ja ainoastaan vientiä - edes tuotekehitystukea ei pidä antaa - miksi - siksi että vientituki sisältää jo vaatimuksen tuloksekkaasta tuotekehityksestä joka yrityksen pitää itse maksaa - kun yritys joutuu itse maksamaan tuotekehitystukensa - niin taatusti tuotekehitysosasto ei uskalla laiskotella.

Ja eikö siis yritysten saamat valtion tuet pitäisi laittaa vientitavoitteisiksi - jos tuki ei nosta vientiä tuki pitää lopettaa. Niin kuin raviratojen tuki pitää heti lopettaa koska sillä ei ole mitään tekemistä viennin kanssa.

Ja myös niin että valtiontukia pitää hakea tuloksellisiin vientihankkeisiin. Muihin tukia ei anneta.

Silloin valtio panostaa tulosta vaatien Suomen keskeiseen ongelmaan - siihen että suomalaiset ei osaa viedä.

***
Eikö maailmassa ole yhtään arvotietoista eettistä maata - joka sanoo että nyt tämä riittää. Ja lähettää joukkojaan ja hävittäjiä lentäjineen Ukrainaan.

***
Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu