Suomen on aika kuoriutua ulos manipulaatiotaloudesta etiikan, realismin ja reiluuden yhteiskuntaan

Suomen on aika kuoriutua ulos manipulaatiotaloudesta etiikan, realismin ja reiluuden yhteiskuntaan

Suomi on aika syvällä manipulaatiotalouden yhteiskunnassa. On manipuloitu etiikkaa, realismia, kysyntää ja tarjonta, demokratiaa, lakeja, virkamiehiä, instituutioita ja median avulla kansaa.

Koko ajan on vehkeilijät liikkeellä että saisivat itselleen tuottoisan manipulaatiotalousotteen yhteiskunnasta, on puolueita, poliitikoita, talouselämän vaikuttajia jne. Ja siinä pelissä etiikoilla, realismilla ja reiluudella on pyyhitty peffaa.

On ollut hyvä veli kaverikapitalismia – jonka tultua huonoon huutoon epäilen että VTV kokonaiskuviossa on yritetty uutta valtaeliitin rakennelmaa – valtaeliitin keskenään ”ymmärtäväistä” meidän perhettä – jossa epäilen puolueiden ja poliitikkojen – myös avainpaikoilta ohjailevien entisten poliitikkojen – olevan mukana sitä rakentamassa tottakai talouselämän kihojen myötä – tässä eliitin meidän perheessä.

Mutta sepäs ei käy. Suomessa on vain yksi iso meidän perhe – koko Suomen kansan meidän perhe.

Ja siinä ei ole minkäänlaisia keekoilevia valtaeliittejä.

Siksi tärkeää on raivata manipulaatiotalous ulos yhteiskunnasta.

Ja nostaa etiikka, realismi ja reiluus kunniaan.

Ne puhuttelee ihmisiä ja niillä saadaan todellista yhteistä hyvää aikaan.

Ja se on ohittamaton fakta.

Ps.
Ja sanottava on että presidentti Sauli Niinistö on toimillaan tehnyt tietä myös koko Suomen kansan meidän perheelle pääministeri Sanna Marinin ohella johtavina tekijöinä tässä asiassa.
Manipulaatiotaloudella ei saada muuta aikaan kuin tuhottua luontoa, onnettomia ihmisiä, eriarvoisuutta ja ihmiskunnan kokoista näköalattomuutta.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu