Suomessa on eduskunnan kanteluiden muotoseikkaoikeusasiamies

Suomessa on eduskunnan kanteluiden muotoseikkaoikeusasiamies

Saan rikossyytteen kun en voi todistaa sitä kun oikeusasiamieheltä saamani vastaus on julkisuudelta kiellettyjen asioiden listalla Suomessa.

Siis oikeusasiamiehen vastaus kansalaiselle on julkisuudelta salattua tietoa. Sen verran voin paljastaa että sain vastauksen tekemääni kanteluuni tänään.

Kai nyt päivämääristä viranomaisen ja kansalaisen vuorovaikutuksessa saa kertoa.

Vai onko se vuorovaikutus Suomen salakähmäisin asia. Josta ei saa puhua Pohjois-Korealaiseen tapaan mitään.

Kätevää – meillä on muotoseikkasuojattu ja sen empiriakritiikiltä julkisuussuojattu ylin oikeusvaltion viranomaisvalvonta – oikeuskansleri ja eduskunnan oikeusasiamies.

Sellainen ”pilkun puute teloo asian” kanteluoikeusvaltio.

Kysymys kuuluu – kuinka paljon jää oikeusviranomaisilta tietämättä ja siten reagoimatta Suomessa asioita muotoseikkanyherryksensä takaa.

Ja kuinka paljon sen läpäisseitä asioita jää oikeusviranomaiselta hoitamatta kun hän käyttää oma-aloitteisen käsittelyynoton käänteisversiota – jättää oma-aloitteisesti ottamatta käsittelyyn.

Vieläkö joku ihmettelee miksi oikeusviranomaiset ei kykene mihinkään nopeaan toimintaan luokkaa poliisipartion toiminta kadulla – ja miksi poliisipartion nopeaa toimintaa kadulla tarvitaan – kun oikeusviranomaiset toimii hitaasti tai oma-aloitteisesti ei ollenkaan.

Onkohan muualla maailmassa niin kummallista käsitettä kuin ylimpien oikeusvalvojien muotoseikkapiiloutunut oma-aloitteinen käsittelyynottamattomuus.

On siinä viranomaisluukku homehtunut ja turvonnut tiukasti kiinni.

+1
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu