Suomi ja presidentti Niinistö saattamaan  Venäjää ja Yhdysvaltoja kestävään sopuun

Suomi ja presidentti Niinistö saattamaan  Venäjää ja Yhdysvaltoja kestävään sopuun

Huono ruveta sotimaan lännen kanssa laajasti kun lännellä olisi tukenaan koko kansa  – Venäjällä olisi sodan vastustaja oppositio.
”Venäjän valtiollinen propaganda väittää(siirryt toiseen palveluun) Ukrainan valmistelevan hyökkäystä Itä-Ukrainan niin kutsuttuja kansantasavaltoja vastaan. Venäjä puolestaan varautuu omien sanojensa mukaan suojelemaan Donbassin alueella asuvia venäjänkielisiä kansanmurhalta.Venäläismedia siis valmistelee kansalaisiaan sotaan.Viikkojen kampanja ei silti näytä vielä purevan, vaikka asenteet ovatkin hieman kiristyneet Ukrainaa kohtaan. Riippumattoman Levada-tutkimuskeskuksen tuoreen kyselyn mukaan(siirryt toiseen palveluun) 35 prosenttia vastaajista suhtautuu naapurimaahansa kielteisesti ja 50 prosenttia myönteisesti.Vielä pari vuotta sitten luvut olivat kutakuinkin päinvastoin. ”
Kreml on pelannut käteensä huonot kortit.
Parasta olisikin ryhtyä neuvottelemaan arvosopimusta Yhdysvaltojen kanssa – jossa kumpikin joustaa.
Yhdysvallat siinä että kieltää yksinkertaisesti mustavalkoparjaavan Venäjä-vihan. Ja Venäjä päinvastoin.
Ja se jos mikä olisi viisasta – miksi – siksi että se on ainoa terve reitti jolla molemmat voivat laajalla rintamalla hyötyä toisistaan.
Kummallinen hätkähdyttävä lause onkin – tuota reittiä on aika kutsua Venäjä hyväksyttyjen kunnon kansakuntien joukkoon – kunhan se vain riisuu diktatuurin orastamistakin pidemmällä olevan demokratian päältä.
Ja sanoo ikiajoiksi hyvästi kauhealle diktatuurihistorialleen yhtä lailla kun Yhdysvallat sanoo hyvästit ikiaikaiselle Venäjä-vihalleen.
Suomi ja suomalaiset ei enää vihaa Venäjää.
Siksi Suomi ja presidentti Niinistö olisi se taho joka voisi saattaa Venäjän ja Yhdysvallat kestävän sovun maailmaan.

+1
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu