Suostuuko länsi ja Nato edelleen siihen että ne ovat vastustajiensa tilannekartalla War Toys

 

Suostuuko länsi ja Nato edelleen siihen että ne ovat vastustajiensa War Toys – tilannekartalla jossa vastustajat toimii mutta länsi ei

 

Mikä on Venäjän heikkous juuri nyt johon lännen pitää iskeä.

Jos emme ole sodassa tässä rajoitetussa mitassa että viemme joukkoja Ukrainaan voittaaksemme Venäjän – niin olemme myöhemmin paljon laajemmassa sodassa Venäjän kanssa jos Ukraina häviää. Ja tavalla että Venäjä kerää voimia rauhassa – kun länsi antaa sille aikaa siihen – hyökätäkseen sitten myöhemmin.

Ja pointti on myös se – ettei Venäjällä ole juuri nyt kykyä alkaa sotia missään muualla – ja se on heikkous johon pitää nyt iskeä. Juuri kuten kirjoitan.

Vaikka Venäjä kuinka raivoaisi se ei kykene sotilaalliseen voittoon missään juuri nyt. Ja jos se avaa rintaman muualla se aiheuttaa heti vakavan uhan Venäjälle – sillä miksi Venäjän hyökkäyksen kohde ei hyökkäisi Venäjälle jos Venäjä hyökkää sitä kohtaan.

Ja tässä tulee taas Naton suurin asenneheikkous – se on julistautunut puolustusliitoksi – mitenkään ilmaisematta – että Nato vyöryy sata kilometriä Venäjän puolelle – jos Venäjä hyökkää Natoa kohtaan. Siis Nato ei nojaa siihen – että hyökkäys on paras puolustus.

Eikä näytä käytännössä voimaansa – ettei Nato ole vastustajiensa war toy.

 

Ps. Tämä olisi lännen erikoisoperaatio – tarkoituksenaan ajaa vuodessa Venäjä kokonaan Ukrainasta.

Ja vaikka Venäjä tulittaisi lännen joukkoja ja päinvastoin – niin länsi tuhoaisi sotilaskohteita vain Ukrainan alueella – ja vapauttaisi Ukrainan joukkoja tuhoamaan sotilaskohteita Venäjän alueelta joista Ukrainaa tulitetaan – sehän on täysin hyökkäyksen kohteena olevan Ukrainan oikeus.

eerojuhani vaarala

Ajatus että annettaisiin Putinin voittaa on samaa barbaarista tasoa kuin että yliopistot ja korkeakoulut luopuisivat tieteen periaatteista.

Ollaksesi varmasti ajantasalla miten ajattelen ja mitä kirjoitan - kannattaa sinun seurata blogiani

http://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Hyvät neuvot tulevat kaikkein kalleimmiksi – silloin kun niitä ei ymmärretä kysyä. Kyllä minä konsulttina olen käytettävissä – tietty maksua vastaan – jos asiat jumittaa.

Aforismi. Jaettaessa hyvä lisääntyy - pelkästään vastaanotettaessa se ehtyy.

Aatteeni on kehittämäni eettis-realismi - se näkyy kirjoituksissani - tartun asioihin suoraan ja eettisesti.

Aforismi - meidän pitää rakastaa ja kehittää julkista sektoria - eikä vihata ja tuhota sitä

Mielipide kannattaa aina ilmaista näistä syistä

1. Jos se tuo uuden syventävän, laajentavan, tarkentavan näkökulman asiaan

2. Jos se asettaa perustellusti vastakkainasettelun tai kritiikin erityisesti asenne- ja ennakkoluulolähtöisiin näkemyksiin

3. Jos se edistää ihmisten etiikka- ja realiteettitajua

4. Jos se stimuloi ihmisiä ajattelemaan

5. Jos se osoittaa ajatteluvirheitä

6. Jos se edesauttaa ihmisiä ymmärtämään että - asiat on paitsi dynaamisia jatkumoita eikä staattisia poikkileikkauksia - mutta myös eri tahojen muodostamia arvoketjuja

7. Jos se edesauttaa ihmiset saamaan kiinni ajatuksesta että asiat on aina prosessiluontoisia - myös silloin kun niissä ei näy mitään prosessintapaistakaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu