Suurin päätös mikä lännen pitää Venäjän suhteen tehdä on tämä

Suurin päätös mikä lännen pitää Venäjän suhteen tehdä on tämä

Lännen pitää päättää – että Putinin Venäjä on kuin Hitler tai Isis – jolle ei pidä antaa maailmanpolitiikassa mitään jalansijaa.

Ei mitään.

Siksi pitäisi päättää julistaa Putinin Venäjä terroristivaltioksi – estää sen laiva- ja lentoliikenne – katkaista sen kaasu- ja öljyputket – pidätettävä sen päättäjät – estettävä kaikki lännen yhteydet Venäjään mukaanlukien talous – rangaistava ankarasti Venäjää tukevia tai liittolaisia.

Se ei olisi vielä sota – se saattaa eskaloitua paikoin sodaksi.

Mutta on vaikea on kuvitella että Kiina ja Intia eskaloisivat sen maailmansodaksi – koska ei yksi maailmanpolitiikan häirikkösika Putin eikä Venäjä ole sen arvoinen että sen takia kannattaisi maailmansotaa sytyttää.

Ei todellakaan. Pellenähän Kiina ja Intia Putinia pitää.

Ja jos Venäjä sitä yrittää – niin kuluu ehkä kuukausi niin Naton hävittäjät ja ohjukset on tuhonneet Venäjän sotilaallisista kyvyistä loputkin maantasalle. Eli se sota olisi vain Naton päättäväinen vyöryminen Venäjän rajojen yli – eikä Kiina halua sotkea itseään siihen millään tavalla – koska siitä ei olisi Kiinalle vähäisintäkään hyötyä – vaan pelkkää haittaa – sillä kiinalaiset ja intialaisetkin kysyisivät – minkä helvetin takia meidän pitäisi sotia ja tapattaa itsemme yhden hullun Putinin takia.

Länsi siis voi aivan hyvin laskea Kiinan ja Intian hyötylaskelmien varaan – että sillä hetkellä kun Nato hyökkää Venäjälle – kääntää Kiina ja Intia hetkessä selkänsä Venäjälle – ei Kiinassa ja Intiassa ole mitään ryhtiä eikä syytä mihinkään muuhun.

eerojuhani vaarala

Ajatus että annettaisiin Putinin voittaa on samaa barbaarista tasoa kuin että yliopistot ja korkeakoulut luopuisivat tieteen periaatteista.

Ollaksesi varmasti ajantasalla miten ajattelen ja mitä kirjoitan - kannattaa sinun seurata blogiani

http://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Hyvät neuvot tulevat kaikkein kalleimmiksi – silloin kun niitä ei ymmärretä kysyä. Kyllä minä konsulttina olen käytettävissä – tietty maksua vastaan – jos asiat jumittaa.

Aforismi. Jaettaessa hyvä lisääntyy - pelkästään vastaanotettaessa se ehtyy.

Aatteeni on kehittämäni eettis-realismi - se näkyy kirjoituksissani - tartun asioihin suoraan ja eettisesti.

Aforismi - meidän pitää rakastaa ja kehittää julkista sektoria - eikä vihata ja tuhota sitä

Talouden painopiste pitää siirtää teknologian kasvupakosta - aineettomien arvojen laajoihin kasvumahdollisuuksiin

Pitää vain myöntää että muukin on työtä kuin teknologia ja materialismi.

Talous on siis viritetty väärille arvoille joita ihmiset yhä vähemmän haluaa - ja mitataan väärillä mittareilla jotka ei juurikaan noteeraa aineettomia arvoja.

Ja ihmisten syvin ja korkein arvopohja on aineettomissa arvoissa - on aina ollut ja on aina oleva.

Talous, teknologia ja materialismi - on siis eksyksissä itseensä - ja eksyttänyt sinne poliitikotkin - ja pankit.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu