Suurin päätös mikä lännen pitää Venäjän suhteen tehdä on tämä

Suurin päätös mikä lännen pitää Venäjän suhteen tehdä on tämä

Lännen pitää päättää – että Putinin Venäjä on kuin Hitler tai Isis – jolle ei pidä antaa maailmanpolitiikassa mitään jalansijaa.

Ei mitään.

Siksi pitäisi päättää julistaa Putinin Venäjä terroristivaltioksi – estää sen laiva- ja lentoliikenne – katkaista sen kaasu- ja öljyputket – pidätettävä sen päättäjät – estettävä kaikki lännen yhteydet Venäjään mukaanlukien talous – rangaistava ankarasti Venäjää tukevia tai liittolaisia.

Se ei olisi vielä sota – se saattaa eskaloitua paikoin sodaksi.

Mutta on vaikea on kuvitella että Kiina ja Intia eskaloisivat sen maailmansodaksi – koska ei yksi maailmanpolitiikan häirikkösika Putin eikä Venäjä ole sen arvoinen että sen takia kannattaisi maailmansotaa sytyttää.

Ei todellakaan. Pellenähän Kiina ja Intia Putinia pitää.

Ja jos Venäjä sitä yrittää – niin kuluu ehkä kuukausi niin Naton hävittäjät ja ohjukset on tuhonneet Venäjän sotilaallisista kyvyistä loputkin maantasalle. Eli se sota olisi vain Naton päättäväinen vyöryminen Venäjän rajojen yli – eikä Kiina halua sotkea itseään siihen millään tavalla – koska siitä ei olisi Kiinalle vähäisintäkään hyötyä – vaan pelkkää haittaa – sillä kiinalaiset ja intialaisetkin kysyisivät – minkä helvetin takia meidän pitäisi sotia ja tapattaa itsemme yhden hullun Putinin takia.

Länsi siis voi aivan hyvin laskea Kiinan ja Intian hyötylaskelmien varaan – että sillä hetkellä kun Nato hyökkää Venäjälle – kääntää Kiina ja Intia hetkessä selkänsä Venäjälle – ei Kiinassa ja Intiassa ole mitään ryhtiä eikä syytä mihinkään muuhun.

eerojuhani vaarala

Mikä on julkisen ja yksityisen terveydenhuollon ero.

Molemmat haluaa saada asiakkaan terveeksi - mutta julkinen terveydenhuolto ei pyri saamaan asiakkaan rahoja.

On toinenkin ero - yksityinen terveydenhoito haluaa asiakkaaseen pitkän asiakassuhteen jossa se asiakas on siitä riippuvainen - julkinen ei taas halua sellaisia riippuvuuksia vaan päinvastoin - sillä yksityinen pyrkii saamaan rahaa, julkinen säästämään sitä.

https://yle.fi/a/74-20093391

***

Olen useita kertoja kirjoittanut että monoviljely on pelloilla välttämätöntä ruokaturvan vuoksi - mutta yhtä välttämätöntä olisi että peltojen välissä olisi yhteensä 4 m levyiset niittykaistat ja puitakin - se olisi monimuotoisuustemppu - ja estäisi muuten ravinteidenkin ja lannoitteiden valumisen ojiin kun niittykaistale nappaa ne ennen sitä käyttöönsä.

Siis hyvä monimuotoinen keino turvata pölyttäjät kuin puhdistaa jokia, järviä kuin Itämertakin.

**

Ohjaako silmitön viha liikaa Israelin johtoa sokeuttaen sitä faktoille ja win-win vaihtoehtojen näkemiselle.

https://yle.fi/a/74-20095309

***

Mitä jos perustetaan monimuotoisuusdynaaminen puolue ajatusteni varaan

Jos puolue perustetaan minun luovien visioitteni ja analyysieni varaan - niin minä en olisi asiassa muu kuin tausta-ajattelija ja osaltani operaatiosuunnittelija.

En siis puolueen puheenjohtaja enkä edes aiemmin blogissa esitettyä enempää aloitteentekijäkään.

Muiden pitää kokea että jo tähän asti esittämissäni linjoissa on ajatusta ja haluavat lähteä niitä toteuttamaan.

Minulle riittää se vaiva mitä nytkin teen että kehittelen visioita ja analysoin asioita. Siinä on 70 vuotiaalle kyllin puuhaa.

Ja olisin yhtä lailla jäsen kuin muutkin ja voin lähteä puolueesta kävelemään jos siltä tuntuu.

Ps.En minä yritä vaan.muut yrittää sitä puoluetta – minä tuen sitä ja annan ideologiaa.

Niin se menee.

Mutta sillä puolueella on varmasti ohjelma joka on 1. Uniikein ja 2. Joka kehittyy jatkuvasti kun analysoin asioita ja luon käsityksiä 3. Siksi se puolue on sellainen jolta ei seurattavuus lopu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu