Taas looginen moka – nyt oikeusministeriöltä

Taas looginen moka – nyt oikeusministeriöltä

Ei tullinkaan tarkastuksia voi perustella niin että ne kohdistetaan niiden maiden kansalaisiin joissa on eniten rikollisuutta. Sillä ei salakuljettajina ryntää kokonainen kansa. Vaan lähtömaasta yksi yksilöllinen salakuljettaja. Ja tullin kannalta merkityksellistä on jääkö se yksi salakuljettaja kiinni.

Sama koskee koronaa. Ei sieltä ryntää koko viruksenkantajakansa – vaan yksi viruksen kantaja ja STM:n kannalta on oleellista se yksikin saadaan poimittua esiin.

Ja mikä oleellisinta – se yksi voi tulla maasta jossa on vähän tartuntoja.

Ja oli se mistä tahansa maasta tullut viruksenkantaja – niin jos hän pääsee läpi niin seurauksena on tartuntaketju Suomessa.

Joten – tämäkin pitää varmaan selittää – kaikki maahantulijat pitää testata tms.

Ja sitten on pointti jota ei ole taidettu tajuta. Kun maahantulo on pieni ja hyvin kontrolloitavissa oleva reikä viruksen liikkumisen kontrollointiin. Niin sen kontrollointi on paljon tehokkaampaa kuin jalkapallokatsomon todennäköisyyskontrolli – eikä katsomon kontrollia voi eikä edes pidä soveltaa maahantuloon – koska maahantulossa sekä voi että kannattaa soveltaa sataprosenttista kontrollia. Koska se on siellä mahdollista. Ja muualla Suomessa todennäköisyyskontrollia.

Miksi päästää maahan viruksia jotka saattavat ohittaa jopa jo sairastetusta toisesta koronaviruksesta saadun immuniteetin.

Suomeen ei pidä päästää yhtään uutta virusmuunnosta – sillä piruko sen tietää mihin ne pystyy. Ja mitä muunnoksia ne täällä kehittelee.

Pidetään Suomessa vain nyt tänne päässeet muunnokset ja näivetetään ne paikkaansa.

Ja kummako temppu se on – mutta ajatus näyttää olevan mahdotonta matkailualan ihan itse tuottaa – että 72 tunnin karanteenin voi tehdä matkailijoille sekä mukavaksi. Että matkailualalle merkittäväksi – esittelemällä virtuaalisesti 72 tunnissa kaiken oleellisen matkailutiedon Suomesta.

Kummallista könttäajattelun kansaa – jolle ajatus on yhtä kuin veritulppa verisuonessa.

” Oikeusministeriön arvion mukaan lakiluonnoksen perustelut ovat tällä hetkellä puutteelliset. Mikäli kaikkien testaamista ei voida perustella, testitulosten ja todistusten vaatiminen pitäisi kohdentaa matkustajiin, joiden lähtömaissa esiintyy paljon koronatartuntoja. ”

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu