Tällä pääkirjoituksellaan – virallisena kantanaan – HS naulaa itsensä lopullisesti poliittisesti sitoutuneeksi

Tällä pääkirjoituksellaan  – joka on siis lehden virallinen kanta –  Helsingin Sanomat ja koko Sanoma oyj naulaa itsensä lopullisesti poliittisesti suuntautuneeksi eli oikeistolaiseksi mainostajalipovaksi mediaksi

Jota tietenkään vihreiden ja vasemmistosuuntautuneiden ei kannata lukea lehden linjan ollessa tietysti piilotettuna läsnä kaikessa mitä se kirjoittaa.

Ja koska Sanoma oyj on levittäytynyt monopolistisesti mediahankinnoillaan ympäri maata – on niidenkin – kuten Aamulehden –  poliittinen ja demokraattinen sekä sananvapauden objektiivisuus asetettava jatkuvasti kyseenalaiseksi.

Helsingin Sanomien virallisen linjan mukaan hallitus ”lotraa” rahaa minne sattuu.

HS

”  Lisäbudjetti sopii tyylillisesti tämän hallituksen päättötyöksi: se jakaa rahaa sekä hyvin että huonoin perusteluin. Rahaa lotrataan budjetin menokehyksien sisällä ja niiden ulkopuolella. Rahaa menee niille, jotka apua tarvitsevat, ja niille, jotka eivät sitä tarvitse. ”

HS

” Pääkirjoitukset ovat HS:n kannanottoja ajankohtaiseen aiheeseen. Kirjoitukset laatii HS:n pääkirjoitustoimitus, ja ne heijastavat lehden periaatelinjaa. ”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu