Tämä asetelma on tuhoisa täydellinen hutisoolo väärinarvioivalle keskustalle vaaleissa jos hallitus kaatuu

Tämä asetelma on tuhoisa väärinarvioivalle keskustalle vaaleissa jos hallitus kaatuu

Täydellinen keskusran hutisoolo siihen nähden mitä kansa haluaa. Keskusta asettaa rajusti ja kohtalokkaasti keskustalaisten itsekkyyden ja kansan laajan tahdon vastakkain tavalla – josta seuraa laaja ulosmarssi keskustan kannattajista.

Varsinkin jos keskusta kaataa tomppeloinnillaan huippusuosion omaavan Marinin hallituksen.

No – kerrankin saa keskusta vehkeikystään siipeensä pikkupuolueeksi romahtamiseen asti.

Marinin hallituksen kova kansalaissuosio

” Marinin hallitukselle kuuluu kuusi kovinta tulosta koko lokakuussa 1991 alkaneiden mittausten sarjassa.

– Se on ollut tänä aikana ainoa hallitus, jonka toimintaa suomalaisten enemmistö on pitänyt hyvänä, Kantar TNS:n tiedotteessa todetaan”

” Vasemmistoliiton puheenjohtaja, opetusministeri Li Andersson ihmettelee suuresti hallituspuolue keskustan vaaliman ajatuksen 300 miljoonan euron lisärahoituksesta maatalouden tukemiseksi.

 Tämä on erittäin mittava summa. Meidän lähtökohtamme on ollut, että jos hallitus päättää uusista menolisäyksistä tässä vaiheessa, niin pitää arvioida hyvin tarkasti, että missä on kaikkein suurin tarve, Andersson sanoo.

–  Meidän tärkeysjärjestyksessä ykkösenä olisi ihmisten välttämättömien sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden turvaaminen ja sote-uudistuksen sujuva aloitus…..

Ministeri Andersson puhuu varsin suorasukaiseen sävyyn hallituksen yhteistyöstä ja keskustan toiminnasta. Kritiikkiä herättää etenkin keskustan asettuminen poikkiteloin arvonnousuveron valmistelussa.

Andersson pitää erikoisena, että valtiovarainministeri Annika Saarikko (kesk) ja hänen johtamansa puolue ovat ryhtyneet estämään toimia, joilla voisi Anderssonin mukaan puuttua lähinnä miljonäärien verovälttelyyn ja vahvistaa valtion tulopohjaa.”

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu