Kysymys kuuluu – onko taustalla elinkelpoisuusfilosofia – eikä elämäfilosofia.

Tämä on käsittämätöntä itsekästä etuilu-cityvihreyttä jota kukaan tosieettinen ei äänestä

Tilastotieteilijä Soininvaara pitää THL:n lausuntoa käsittämättömänä ja ihmettelee, miten THL sai tulokseksi, että vaikutukset sairaanhoitoon tarpeeseen olisivat vähäiset, vaikka Kansallinen rokotusasiantuntijaryhmä (KRAR) oli juuri laskenut, että ne olisivat merkittävät.

Soininvaara pitää syynä THL:n oletusta, että kohdentaminen alueellisesti aloitettaisiin vasta, kun ”melkein kaikki” on jo rokotettu. Hänen mielestään keksittiin, että 69-vuotias kokkolalainen on suuremmassa riskissä kuin 20-vuotias vantaalainen, koska tartunta johtaa 20-vuotiaalla harvoin sairaanhoitoon ja siksi ensin pitäisi rokottaa yli 70-vuotiaat ja sitten kaikki erilaisiin riskiryhmään kuuluvat ja ”sitten vielä kaikki 50–69 vuotiaat ja vasta kun tämä on tehty, tehtäisiin päätös rokotteiden alueellisesta porrastamisesta”.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu