Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Blogisti, oletko aluevaltuutettu tai kuntapoliitikko? Saat asiasta merkinnän profiiliisi tekemällä ilmoituksen ylläpidolle: Ota yhteyttä

Mistä hatusta Kurvinen tempaisi tällaisen operaation. Onko Marinin hallituksella ja keskustalla varaa hatustavetoministereihin

Tämä on keskustan ministeri Kurviselta substanssiväkivaltainen hajuvesi-lihapulla viritelmä – miten kaukana ovatkaan kulttuuri ja liikunta

Asiahan on harvinaisen selvä – Kurvinen haluaa lyödä ministeripestinsä läksiäisiksi kulttuuria – kerätäkseen urheilulta ja liikunnalta ääniä vaaleissa.

Ei tämmöstä limboa edes keskustan pidä hyväksyä saati Marinin hallituksen.

Kysymys kuuluukin – onko tämä hallituksen hyväksymä linjaus.

Mikään ei ole niin hyvä avaamaan viinipullojen korkkeja kuin keskusta.

Kannattaako epämääräisesti ailahtelevaa Kurvista laittaa uuteen ministerin pestiin – tämä kun ei ollut ensimmäinen eikä varmasti viimeinenkään julkisuudessa ihmetelty toikkarointi.
Ihmetystä herättää eikö keskustasta löydä paremmin profiloituvia ministerikanditaatteja eikä tämmöistä hyvin öljyttyä äkkituuliviiriä. Josta löytyy median kummeksuvia juttuja toisensa perään. Onko keskustasta katoamassa kyvyt.
Toistuvasti on syntynyt kuva että ministeri Kurvisen touhut ministerinä ovat olleet kovin henkilökohtaisia. Ja kummeksuttavia – yksi toisensa jälkeen.Varmaan medla listaa ne. Onkohan se hyväkin meriitti keskustalle.

 

HS

KULTTUURI- ja tiedeministeri Antti Kurvinen (kesk) kutsui opeus- ja kulttuuriministeriön (OKM) virkamiehiä koolle palaveriin maanantai-iltana. Virkamiehet olettivat, että kyseessä olisi jonkinlainen ministerin läksiäistilaisuus. Onhan Kurvinen huhtikuun lopussa vaihtamassa ministeriötä, kun hänestä tulee maa- ja metsätalousministeri.

Mutta ei. Tarjolla ei ollutkaan läksiäiskakkua ja kuplajuomaa – vaan mahdolliset yt-neuvottelut.

Kurvinen kertoi nimittäin virkakunnalle, että ministeriössä ryhdytään selvittämään kahden nykyisen osaston yhdistämistä.

Selvityksen kohteena on nykyisen kulttuuri- ja taidepolitiikan osaston sekä nuoriso- ja liikuntapolitiikan osaston mahdollinen yhdistäminen.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (1)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Kommentti piilotettu
 2. Kommentti piilotettu
 3. seppa64

  Virkamiesten lukumäärä pienentämistä onkin toivottu jo kauan ja on hyvä harjoitella kulttuurin ja urheilun alueilla.

  Kyllä ne urheilijat ja taiteilijat heilahtelevat lman ministeriöiden apua.

  +1

  Ilmoita asiaton viesti