Tämä on logiikka poliittisen rotuoppipuuhastelun takana

Tämä on logiikka poliittisen rotuoppipuuhastelun takana

Tosiasia on – että ihmiset ovat ihonväristä riippumatta niin lähellä geneettisesti toisiaan – että ei voi puhua missään syvän merkityksen mielessä roduista.
Mutta mistä sitten johtuu se että monissa kehittyvissä maissa ei näyttäisi olevan niin hyvää oppimiskykyä kuten kehittyneissä maissa.
Syyt siihen ovat toisaalta poliittistaloudellisia – jopa kierossa mielessä – sekä kulttuurisia – monissa kehittyvissä maissa sellainen ambitio oppia, edetä uralla, olla korostuneen suorituskykyinen ja itsenäinen ei ole niin korostunut kuin kehittyneissä maissa.
Joissa se usein on oravanpyörämäisen pakkomielteinen jossa moni saa burn outin ja josta moni hyppää kokonaan pois nähdessään sen mielettömyyden – vaikka saavutat jotain niin sillä ei ole merkitystä – koska eteen isketään aina vaan uutta uuvuttavaa saavutettavaa.
Joten onko kehittyneiden maiden loputon ambitiokulttuuri jotenkin parempi elämänarvo kulttuurina kuin kehittyvien maiden vähemmän ambitioinen.
Sitä kysyy yhä useampi ihminen joka päivä kehittyneissä maissa – onko tässä ahneessa materialismissa enää mitään mieltä. Mitä ja ketä se enää laajassa dysfunktionaalisuudessaan ihmiskunnan olemassaoloakin uhkaavalla ja pelkästään taloudellista eriarvoisuutta kasvattavalla tavalla palvelee.
Kieroa rotuoppisten poliittistaloudellisessa touhussa on taas tämä – viedään kehittyvien ja kehittyneidenkin valtioiden julkisia kuluja leikkaamalla mahdollisuus saada koulutusta – siksi että yksityiset ahneet toimijat saisivat enemmän veroja alas ja valtion rahaa investointeihinsa joilla he saavat jälleen tehdä enemmän rahaa itselleen. Siis varsinaisia julkisten palveluiden hyväksikäyttäjäpummeja.
Ja sitten nämä ahneet kääntää tieteen totuuden geneettisestä samankaltaisuudesta rotuopiksi. Että ihonvärin mukaisesti toiset olisivat rodultaan huonompia oppimaan.
Näin rotuoppihuuhailijat kääntävät geneettisen tiedetotuuden ja elämäntapakulttuurien ymmärtämättömyytensä rotuopiksi – taustalla vain se – että he ovat niin loputtoman ahneita –  loputtoman ymmärtämättömiä ahneudesta johtuvasta empatiakyvyn puutteestaan johtuen – joka heikentää heidän ajattelukykyään ja älykkyyttään – ja siitä syystä että he ovat loputtoman kieroja –  peitelläkseen loputtoman ahneutensa operatiiviset mekanismit raakalaismaisilla rasistisillakin ajatuskikkailuillaan luokkaa tieteenvastainen oikeistolainen rotuoppihöpinä.
Ahneus tekee ihmisen empatiakyvyttömäksi ja sitten tyhmäksi – ja sen jättämä jälki on ollut maailmassa vuosisatoja karmeaa tähän päivään saakka.
Kuvitellaan että se että ansaitsee paljon rahaa on älykkyyden mittari kun se on vain äkykkyyden itsehankitun patologisen kapeutumisen mittari. Millä he voivat nämä ahneet rikkaat väittää olevansa älykkäämpiä kuin minä joka ymmärrän tuhat kertaa laajemmin ja luovemmin kuin he – enkä ole lainkaan ollut koskaan ahne. He ovat selvästi älyllisesti kapeutuneempia kuin minä – kolmesta syystä – ahneus, empatiakyvyn keskittyminen vain itseensä ja perheeseensä, sekä arvo- ja etiikkavajaakehittyneisyys.
Mutta toivottavasti ja tavoitteellisesti ei ahneuden vajaaälyinen mellastus jatku maailmassa tästä päivästä enää eteenpäin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu