Putinin hallinnon kaltainen valtiomafia on aatteena maailmassa lyötävä myös yritysmaailman etiikan tasolla

Tämä on päättäväinen merkki siitä että länsi ei salli Venäjän voittaa Ukrainan sotaa

” Yhdysvaltain presidentti Joe Biden kertoi alkuviikosta Yhdysvaltain antavan Venäjän hyökkäyssotaa torjuvalle Ukrainalle 800 miljoonan dollarin arvosta lisää sotilasapua. Viimeisimpään avustuspakettiin kuuluu muun muassa helikoptereita, panssariajoneuvoja ja aseita sekä ammuksia. Biden kertoi, että pakettiin kuuluu erittäin tehokkaita asejärjestelmiä sekä varusteita. ”

*****

Putinin hallinnon kaltainen valtiomafia on aatteena maailmassa lyötävä myös yritysmaailman etiikan tasolla

Lännen johtajien ei pidä Venäjän suhteen tukeutua kansan ja median väsymiseen Ukrainan sotaan kuten Helsingin Sanomat ennakoi.

HS:

” TOSIPAIKAN tullen länsimaat eivät olleetkaan niin heikkoja, arkoja ja hajanaisia kuin Putin odotti. Mukavuudenhalustakin saatetaan olla valmiita tinkimään, ainakin kohtuullisessa määrin.

Se jättää Putinille kuitenkin vielä yhden toivon: länsimaiden kansalaisten lyhytjännitteisyyden ja huonon keskittymiskyvyn.

Kokemukset Georgian, Krimin ja Syyrian sotatoimien aikana opettivat venäläisille, että länsimaiden johtajat saattavat kyllä protestoida kovaäänisesti ja joskus jotain pientä tehdäkin, mutta se ei ole kestänyt kauan. Putinilla on perusteltu syy toivoa, että pian ihmiset kyllästyvät, lehdet vaihtavat aihetta ja poliitikoille tulee muuta ajateltavaa. Silloin yritykset palaavat, pyörät taas pyörivät, öljy jälleen virtaa.

Maailma on täynnä vanhoja sotia, joissa yhä kuollaan mutta joista kukaan ei enää välitä. Ukrainasta ei saa tulla sellaista sotaa, koska se on ainoa tapa, jolla Venäjä voi tämän kamppailun voittaa. ”

Sillä niin siitä että Venäjä voittaisi sodan ja Putin säilyttäisi valtansa.

Ja etenkin siitä – että Putinin osoittaman tien kaltainen valtiojohdon tasoinen Hitler-mafia elitismi oligarkeineen mittaamattomine omaisuuksineen ja julmine keinoineen saisi maailman valtioiden johdossa jalansijaa – seuraisi helvettien helvetti.

Jossa mikään opportunistinen keino ei olisi kiellettyä. Kuten Ukrainassa nähty on – huvikseenkin siviilien tappaminen on sallittua.

Tämän valtiomafian tiellähän on jo Unkari ja Orban.

Siksi valtiojohtajien pitää ottaa keskeisiksi päämäärikseen

1. Ukrainan sodan voittaminen

2. Putinin hallinnon kaataminen ja valtiomafian ideologian kukistaminen

Ja

3. Orbanin kaltaisten mafiavaltiohjohtajien pyrkimysten kaataminen jo alkuunsa – ja ympäri maailmaa.

Siksi Orbanin Unkarille pitää iskeä Putin-myönteisyydestään sekä kovat talouspakotteet että EU-tukien leikkaus – osoituksena Unkarin kansalle siitä että Orbanin roistomainen linja ei todellakaan tuo hyvinvointia kansalle.

Demokratian tunnetusti hyvinvointitehokkaille arvoille – joka näkyy esimerkiksi Suomessa – on noussut vihollinen – valtiomafian ideologia – jonka murskaaminen on läntisen demokraattisen maailman tämänhetkinen päätehtävä.

Jos sitä ei lyödä repii valtiomafioiden yritykset lopunkin luonnon kappaleiksi psykopaattisessa etiikan puutteessaan – ja saamme ilmastonmuutoksen vyöryn päällemme – tästä osoituksena mm Brasilian valtiomafia.

Näin ollen koko tämä valtiomafiakriisi – on myös yritysmaailman ja sijoittajien eettinen kriisi.

Kysymys kuuluu heillekin – kenen joukossa seisot – ja miten päättäväisesti päämäärään asti seisot.

Kysymykseen – kenen joukossa seisot – on kaikkien tahojen helppo vastata – jos heiltä kysytään – haluatko maailman valtioiden olevan Suomen vai Venäjän kaltaisia.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu