Tämä on täysin ylivoimainen EU:n kanta – siihen suuntaan on vain rakentavan muutoshakuisesti lähdettävä

Tämä on täysin ylivoimainen EU:n kanta – siihen suuntaan on vain rakentavan muutoshakuisesti lähdettävä

Yle:

” Sitova lainsäädäntö, jolla lajikato voitaisiin pysäyttää.

Tätä EU-parlamentti vaatii nyt EU:n komissiolta. Parlamentti hyväksyi kannanoton(siirryt toiseen palveluun) niin sanotun biodiversiteettistrategian puolesta täysistunnossaan Strasbourgissa äänin 515–90 (86 tyhjää).

Parlamentti haluaa, että 30 prosenttia EU:n maa- ja meripinta-alasta olisi luonnontilaista. Siitä puolestaan kolmanneksen, eli koko EU:n pinta-alasta 10 prosentin, pitäisi olla tiukasti lailla suojeltua. Toimet tulisi saada tehtyä vuoteen 2030 mennessä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että suuri määrä jo muokattuja maa-alueita pitäisi ennallistaa luonnontilaisiksi, ja kaikki jäljellä olevat vanhat metsäalueet pitäisi suojella. Parlamentti vaatii toimia myös pölyttäjäkadon pysäyttämiseksi ja viherkattoja uusiin rakennuksiin kaupungeissa.

Suomelle vaikeat kysymykset liittyvät metsiin. ”

+1
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu