Tämä on typerää aiheetonta ja todellisuutta osin vääristävää Euroopan itseruoskintaa

Tämä on typerää aiheetonta ja todellisuutta osin vääristävää Euroopan itseruoskintaa

Loppujen lopuksi siitä – että eurooppalaiset ovat olleet hyväntahtoisia pakolaisia kohtaan.

Yle

” Suhtautuminen ukrainalaisiin pakolaisiin on ollut suopeampaa kuin Syyriasta paenneisiin.

Eloranta sanoo, että ukrainalaiset pakolaiset ovat tehneet näkyväksi Euroopassa vallitsevat rasistiset rakenteet.

– Ukrainalaisten tulo Eurooppaan ei ole synnyttänyt läheskään yhtä voimakasta vastarintaa tai nostanut politiikkaan pakolaisvastaisuudella ratsastavia puolueita. ”

Kyse ei ole pohjimmiltaan rasistisesta rakenteesta vaan tästä. Pitää olla sokea kana joka ei näe näitä.

Eurooppalaiset tekevät kolmea asiaa

1. Pitävät huolta eurooppalaisistaan kun ottavat vastaan ukrainalaisia pakolaisia

2. Pyrkivät yleisesti ratkaisemaan itse aiheuttamiaan ongelmia muissa suhteissa – Ukrainan sota on Venäjän eikä Euroopan aiheuttama ongelma

3. Pyrkivät ratkaisevat muidenkin maiden aiheuttamia ongelmia jotka nuo maat ovat itse aiheuttaneet – mm antamansa kehitysavun kautta.

Mutta mitä tekee vastaavasti ikuisuusongelmaiset Lähi-Itä, Venäjä tai jopa Kiina, Intia ja Afrikka.

1. Eivät pidä huolta omistaan – Putin tapattaa aaltoina venäläisiä älyttömässä sodassaan, Intiassa on sellaista köyhyyttä ja rikkautta rinnan ettei uskoa saata eikä Intia tartu ongelmaan niin että se lähtee, Lähi-Idässä ihmisellä ei ole mitään arvoa jos joutuu rikkaan valtaeliitin ulkopuolelle raakasti hyväksikäytettävien joukkoon tai heitettäväksi mitättömyyteen jos heillä ei ole hyväksikäyttöarvoa

2. Lähi-Itä on täynnä sen itsensä aiheuttamia ongelmia ja täynnä vallanpitäjiä jotka ei sekä piittaa saati osaa ratkoa niitä aiheuttamiaan ongelmia – eikä siellä rahasta ole puute – siellä on autiomaan kuumuuteen ja kuivuuteen kuollut etiikan puu – joka on sinne kivettynyt kun Lähi-Itä ei ole varmaan nähnytkään aitoa toimivaa operatiivista etiikkaa koskaan. Mutta saatana kyllä siellä suut vaahdossa huudetaan syylliseksi länttä Lähi-Idän itse itselleen aiheuttamille ongelmille. Sama meno Afrikassa, Intiassa. Kiina sentään ei syytä ongelmistaan länttä.

3. Pyrkivätkö Lähi-Itä, Venäjä, Afrikka, Etelä-Amerikka, Intia, Kiina ratkaisemaan muiden maiden ja maanosien ongelmia – kuten Eurooppa tai Suomi tekee. Ei mitään havaintoa asiassa. Päinvastoin ovat jatkuvasti ympärilleen syytäviä ongelmalinkoja.

Maailmassa vallitsee tilanne jossa vallitsee alueittain, maittain ja kansoittain aikuisuuden kehitysasteita.

Kehittyneintä aikuisinta tasoa edustaa Eurooppa ja etenkin Suomi.

Siitä jäljessä on aikuisuudessa Yhdysvallat joka tuottaa itselleen sisäpolitiikan ongelmia koko ajan kieltäytyen niitä itse ratkaisemaan – jota ei poista se että nykyään Yhdysvallat pyrkii myös aidosti ratkaisemaan muiden ongelmia vaikka oli aiemmin itse ongelmien synnyttäjä.

Sitten on vielä aikuisesti kehittymättömämpi Kiina joka ei syytä muita ongelmistaan mutta ei osoita kiinnostusta muiden ongelmien ratkaisemiseen joskin nyt sitä saattaa ilmetä Ukrainan sodan ratkaisemiseen.

Afrikka roikkuu kiinni itse itselleen aiheuttamassaan avuttomuuden ja kyvyttömyyden tunteessaan ja odottaa että muut ratkaisee sen ongelmat – rahalla. Afrikalla puuttuu sekä raha – eikä sekään auta – kun puuttuu puhti ratkaista ongelmansa.

Intia leikkii narsistisesti Modin johdolla kuin lapsi uusilla leluillaan piittaamatta mistään muusta kuin siitä, etenkään muun maailman asioista.

Ja kun lähestytään kehittymättömyyden pohjamutia päästään kaukana aikuisuudesta olevaan Lähi-Itään – jossa on rahaa niin ettei rekka-autotkaan riitä sitä kuljettamaan – mutta ei mitään kollektiivista tai minkään tason poliittistakaan tahtoa tai osaamista ratkaista saati sitten itse nähdä itse aiheuttamiaan ongelmia – huijaus on elämäntapa ja muiden syyttäminen Lähi-Idän itse itselleen aiheuttamista ongelmista on Lähi-Idän ulkopolitiikkaa – ja etiikka satunnainen kaikin tavoin systematisoitumaton  systematisoitu ilmiö – eikä Lähi-Idällä ole vähäisintäkään halua auttaa muita alueita tai niiden maita ongelmien ratkaisuissa – Lähi-Idällä on niin kiire aiheuttaa muille ja itselleen niin paljon ongelmia että se ei ehdi muuhun – ja Lähi-Idän tyyppiratkaisu ongelmiinsa on nähdä ongelma ratkaistuksi – kun se on ratkaistu uudella ongelmalla joka on siirretty onnistuneesti jollekin muulle. Ja sillä tehty rahaa niin että oikein naurattaa. Sitä on Lähi-Itä. Kyvyttömyyksien kehto.

Ja sitten kun sukelletaan aikuisuuden etiikasta jo puhtaan pahuuden pohjamutaan saavutaan Venäjälle jossa pahuus on saavuttanut jo avoimen poliittisen korkeimpien tasojen mielisairauden – täydellisen psykopatian hulluuden jossa pahuus on saavuttanut jo estottoman välineen lisäksi myös estottoman pahuuden päämäärän arvon.

Miten helvetissä Kiina, Intia, Afrikan maat, Lähi-Itä ja Etelä-Amerikka ei näe Venäjän puhdasta pahuuden psykopatiaa sekä keinoissa että päämäärissä.

Eikö Kiina, Intia, Lähi-Itä ja Afrikka tajua miten kaukana ne on niiltä jalansijoilta – jota aidoksi etiikaksi kutsutaan.

Jonka kertoo se että ne eivät tunnista Venäjän silkkaa psykopaattista pahuutta.

 

 

Johtopäätös – Venäjän on lähdettävä Ukrainasta Krim mukaanlukien – ja Venäjä on hajoitettava helpommin eettisesti hallittaviin itsenäisiin demokraattisiin osavaltioihin.

eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu