Tämä onkin Suomen armeijan erittäin innovatiivinen ja joustava sekä määrätietoinen vahvuus

Tämä onkin Suomen armeijan erittäin innovatiivinen ja joustava sekä määrätietoinen vahvuus

Että Suomen armeijalla on kattavan maanpuolustustahtoisesti – kansakunnan älyllinen ja osaamiskapasiteetti kaikilla älyllisillä ja innovatiivisilla tasoilla.

Jota vahvistaa suomalaisten tyypillinen ominaisuus – me teemme asiat loppuun itsenäisesti innovatiivisesti päättäväisesti ja vastuuntuntoisesti.

Siksi suomalaisen sotilaan suorituskyky on maailman huippuluokkaa.

Kun siihen lisätään reserviläisten johtotasoilla professoritasoiset tieteen osaajat ja talouselämän johtajien strategiset ja operatiiviset kyvyt – niin on erittäin vaikea minkään armeijan lyödä sellaista armeijaa.

Yle

” Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Douglas Hickey on vakuuttunut suomalaisten valmiudesta puolustaa maataan. Hickey kehuu erityisesti Suomen asevelvollisuutta, joka takaa suuren määrän sotilaita verrattuna jopa moniin isoihin maihin.

– Oletpa yrityksen toimitusjohtaja tai taksinkuljettaja, kaikki osallistuvat. Tämä vahvistaa mielestäni maata suuresti, Hickey sanoo. ”

eerojuhani vaarala

Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu