Tämähän tarkoittaa sitä että Suomessa on tukittu aktiivisten musiikinharrastajilta väylät esiintymiseen

Tämähän tarkoittaa sitä että Suomessa on tukittu aktiivisten musiikinharrastajilta väylät esiintymiseen

https://yle.fi/uutiset/3-12625090

Eihän Suomessa olekaan muita musiikin aktiivisten harrastajien kohtaamispaikkoja kuin karaokebaarit.

Ei yhtä ainoaa – koko maassa – koskaan – julkisella rahalla rakennettuna – eikä edes yksityisellä. Yksikään yritys ei ole myöskään koskaan rakentanut ensimmäistäkään aktiivisten kulttuurinharrastajien vapaata kohtaamis- ja harrastamispaikkaa – ei yhtään – ei yksikään yritys. Sen sijaan suuret osakeomistajat pankkeja jne joukossa joku aija sitten tuhosivat kaivosalueen kulttuurinteon jatkamisen avohakkaamalla barbaarisesti metsän alueen ympäriltä – pahoittaen syvästi kulttuurinystävien mieltä. Se oli putiniaaninen temppu kulttuurille.

Ainoastaan karaokebaarit.

Korkeatasoiseksi sanotussa maassa – ainoa paikka jossa aktiiviset kulttuurinharrastajat voivat vapaasti harrastaa ja olla keskenään on – yksityisten omistamat karaokebaarit. Jota mm ruotsalaisen kansanpuolueen – siis erittäin vahvan kulttuurirahalinnakkeen – puheenjohtaja vaikutti pitävän toisarvoisena asiana.

Kysymys kuuluu – ruotsalaisen kansanpuolueen äänestäjien valtavat kulttuurirahat pannaan jos ei siihen että vapaa aktiivinen kulttuurinharrastus saisi keskenään elää ja kukoistaa – niin mihin sitten – juhannussalon kukkaiskoristamiseenko. Kuinka monta aktiivisten kulttuurinharrastajien taloa suomenruotsalaiset äveriäät ovat rakentaneet – ei tietääkseni yhtäkään. Ei ihme jos ainoaa vapaata kulttuurikohtaamista karaokea rkp:n puheenjohtaja pitää toisarvoisena – että se että ihmiset harrastaa keskenään kulttuuria on siis sosiaalisuuksineen ja sielua myöten iloa pursuavine hauskanpitoineen  toisarvoista. Är det inte jättekiva det. Näääj, det var inte.

Suomi ei selvästikään ole kulttuuri- vaan kulttuurin tukahduttamisen, sillä rahastamisen ja median luomien kulttuurin staraelitismien maa.

Häpeä Suomi – sinä et ole –  kiitos eduskunnan, presidentin, pääministerin, viranomaisten ja kuntien – kulttuurin kukoistamisen vaan sen välttämättömän sietämisen maa. Pöytälaatikko-Suomi – laatikon avain hukassa.

Suomen kansa ei elä henkisesti kulttuurista – Suomen kansan elävä kulttuurikokemus elää pöytälaatikoissa.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu