Tämän kuvion pitäisi aktivoida kaikki lännessä – Kiina on ilmeisesti tekemässä Venäjästä itselleen Gestapon ja SS-joukot

Tämän kuvion pitäisi aktivoida kaikki lännessä – Kiina on ilmeisesti tekemässä Venäjästä itselleen Gestapon ja SS-joukot. Eli Kiina onkin se mastermind paha.

Toinen asia – konservatiivien typeryys on ajamassa Yhdysvallat kohtalokkaan uhan alle.

Kolmas asia – naiivi Intia tullaan  naiivin Modin vuoksi alistamaan Kiinan diktatuurille.

Neljäs asia – tulevatko  Venäjän itäiset alueet nousemaan separatismiin Putinin hulluudesta. Ja ymmärtääkö länsi lähteä tukemaan sitä.

Viides asia – suostuvatko saksalaiset, ranskalaiset, italialaiset ja turkkilaiset alistumaan Venäjän puolikätyreiksi – johon valtioiden johto näyttää kansaansa johtavan – pettäen Euroopan tulevaisuutta.

Ajattelu, keskustelu ja erityisesti operatiiviset toimet ovat lännessä näissä asioissa puoliunisia.

Suomen ei pidä antautua Kiinan yhteistyöviekotteluun.

Sillä se tulee paljastumaan tarjouksiksi joista Suomi ei voi kieltäytyä. Jotka tarjoukset tekee sekä Kiina että Venäjä.

Kiina pelaa kovaa peliä – ja länsi lähinnä nukkuu.

eerojuhani vaarala

Valtion tuet pitää panna poikimaan vain ja ainoastaan vientiä - edes tuotekehitystukea ei pidä antaa - miksi - siksi että vientituki sisältää jo vaatimuksen tuloksekkaasta tuotekehityksestä joka yrityksen pitää itse maksaa - kun yritys joutuu itse maksamaan tuotekehitystukensa - niin taatusti tuotekehitysosasto ei uskalla laiskotella.

Ja eikö siis yritysten saamat valtion tuet pitäisi laittaa vientitavoitteisiksi - jos tuki ei nosta vientiä tuki pitää lopettaa. Niin kuin raviratojen tuki pitää heti lopettaa koska sillä ei ole mitään tekemistä viennin kanssa.

Ja myös niin että valtiontukia pitää hakea tuloksellisiin vientihankkeisiin. Muihin tukia ei anneta.

Silloin valtio panostaa tulosta vaatien Suomen keskeiseen ongelmaan - siihen että suomalaiset ei osaa viedä.

***
Eikö maailmassa ole yhtään arvotietoista eettistä maata - joka sanoo että nyt tämä riittää. Ja lähettää joukkojaan ja hävittäjiä lentäjineen Ukrainaan.

***
Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu