Tässä mielessä Suomen kansan urheiluhulluus on liikunnallinen itsepetos

Kulttuurin harrastamisessa on paljon enemmän liikuntaa kuin sohvaperunoiden ja baarien penkkiurheilussa – jossa liikunta on ulkoistettu sohvalta ja baareista urheilijoille.

Joten urheilun mediaylityrkytys on haitallista suomalaisten liikunnalle ja kansanterveydelle. Se tekee vain sohva- ja baariperunoita.

Urheiluhan on erittäin tiiviissä jopa kaupallisessa kytkennässä päihdeongelmiin.

Urheilu ja liikunta pitää erottaa kansanterveyshallinnossa erilleen. Kokonaan.

Ja käsittää liikunta niin että myös kulttuurin harrastamisessa ja arkielämässä on paljon liikuntaa – jota tekemällä moni ihminen säilyy ihan kiitettävän terveenä koko ikänsä tekemättä yhtään mitään muuta liikunnan tai urheilun kanssa. Ja liikuntaan pitää ottaa myös autoilun korvaaminen sähköpyöräilyllä laajasti yhteiskunnassa.

Urheilu on täysin yliarvostettu aina vaan syvemmälle epäeettiseen rappioonsa uppoava asia Suomessa ja maailmassa. Joka yrittää aggressiivisesti ratsastaa liikunnalla nyhtääkseen sitä kautta aina vaan enemmän rahaa ahnaaseen kitaansa. Urheilu on nykyään ahne aivan liian epäeettinen bisnes.

 

Urheilu on itse asiassa kansan massiivinen passivoija – jota sohva-, penkki- ja baariurheilijoina seuraa juuri ne jotka on laiskimpia liikkumaan – juuri sen periaatteen kautta että he ulkoistavat liikunnan urheilijoille ja fantasiatasolla saavat tyydytystä muka itse urheillen tyyliin hyvä urheilija, hyvä Suomi hyvä me.
Tässä ollaan taas saman asian äärellä kuin metsätaloudessakin – Suomi ja suomalaiset valehtelee itselleen ja muille.
Ps.Ylen toimitusjohtaja ja hallitus yrittää tehdä Ylestä urheilun seiskalehden

Jolloin Ylen yhteiskunnallinen painoarvo vähenee urheilusoopan täyttäessä palstat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu