Tässä pitää seistä raja ja hinta millä EU jakaa maailman valtioille arvosivistystään

Tässä pitää seistä raja ja hinta millä EU jakaa maailman valtioille arvosivistystään – valtiot jotka ei aktiivisesti vastusta Putinin imperialismia ei Euroopan sivistysantia ansaitse.

On Euroopan ja EU:n arvojohtajuuden kunnioitusta maailmassa ja yhteistyöpyyntö mm Suomelle saada esim suomalaista koulutusosaamista niiltä mailta – jotka haluaa aktiivisesti osallistua Putinin imperialismin pysäyttämiseen ja Putinin vallasta kaatamiseen.

EU:lla ja Euroopalla eikä Pohjoismailla ole mitään syytä viedä sivistysosaamista niihin valtioihin – jotka tukee tai suhtautuu välinpitämättömästi Putinin sivistymättömiin imperialismipyrkimyksiin.

Se joka haluaa Euroopan tuhoa ja alistamista Putinin sairaalle imperialismille – ei ansaitse Euroopalta ja EU:lta mitään – ei edes diplomatiasuhteita.

 

Miksi Eurooppa ja EU tukisi sivistysarvoviennillään niiden valtioiden poliittista johtoa – jotka käyttää valtaansa Putinin tukemiseen tai suhtautuu välinpitämättömästi Putinin keinoihin joita Putin kohdistaa tuhoisasti Eurooppaan.

eerojuhani vaarala

Jos patoat joen ja ohjaat sen muualle – patoamisesi kädenjälki näkyy lähes kaikessa joen virtaama-alueella padon alapuolella – mutta myös uuden uoman virtaaman alueella.

Ihmisen kädenjäljen vaukutuksen dynamiikan logiilkka on juuri näin yksinkertaista.

Jos rikot monimuotoisuuden logiikan rikot kaikkea myös logiikan dynamiikan laajalla vaikutusalueella – luonnonvoimiin asti.

***

Hieno päätös EU:lta jota olen vaatinut siitä lähtien kun vaadin aineetonta kasvua

EU päätti - pesukoneet, pölyimurit ja älypuhelimet jne on pystyttävä myös korjaamaan.

***

Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu